ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 176
                                               

Eucamptognathus mananarensis

Eucamptognathus mananarensis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus mananjaryanus

Eucamptognathus mananjaryanus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus marovoayensis

Eucamptognathus marovoayensis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus mateui

Eucamptognathus mateui is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Straneo.

                                               

Eucamptognathus mediocris

Eucamptognathus mediocris is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus minor

Eucamptognathus minor is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Harold.

                                               

Eucamptognathus modestus

Eucamptognathus modestus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus moerens

Eucamptognathus moerens is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus neoleptus

Eucamptognathus neoleptus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus nigriceps

Eucamptognathus nigriceps is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus notabilis

Eucamptognathus notabilis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus obtusiangulus

Eucamptognathus obtusiangulus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus oopterus

Eucamptognathus oopterus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus opacus

Eucamptognathus opacus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Fairmaire.

                                               

Eucamptognathus parallelus

Eucamptognathus parallelus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus parapunctatipennis

Eucamptognathus parapunctatipennis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus parvulus

Eucamptognathus parvulus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus pauliani

Eucamptognathus pauliani is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus perichrysis

Eucamptognathus perichrysis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus pernix

Eucamptognathus pernix is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus perrieri

Eucamptognathus perrieri is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus planatus

Eucamptognathus planatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus planipennis

Eucamptognathus planipennis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus porphyrus

Eucamptognathus porphyrus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus prasinus

Eucamptognathus prasinus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus pseudoboucardi

Eucamptognathus pseudoboucardi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus pseudojeanneli

Eucamptognathus pseudojeanneli is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus pseudomadecassus

Eucamptognathus pseudomadecassus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus psilonyx

Eucamptognathus psilonyx is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus punctatipennis

Eucamptognathus punctatipennis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus rutilans

Eucamptognathus rutilans is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus satelles

Eucamptognathus satelles is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus septentrionalis

Eucamptognathus septentrionalis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus seyrigi

Eucamptognathus seyrigi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus sicardi

Eucamptognathus sicardi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus sinuatus

Eucamptognathus sinuatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus sogai

Eucamptognathus sogai is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus spectabilis

Eucamptognathus spectabilis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Castelnau.

                                               

Eucamptognathus spernax

Eucamptognathus spernax is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus subiridescens

Eucamptognathus subiridescens is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Basilewsky.

                                               

Eucamptognathus subviolaceus

Eucamptognathus subviolaceus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus tenuistriatus

Eucamptognathus tenuistriatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Fairmaire.

                                               

Eucamptognathus thoracicus

Eucamptognathus thoracicus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus toulgoeti

Eucamptognathus toulgoeti is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus tristis

Eucamptognathus tristis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus trisulcatus

Eucamptognathus trisulcatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Bates.

                                               

Eucamptognathus tsaratananae

Eucamptognathus tsaratananae is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus tshitsherini

Eucamptognathus tshitsherini is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus vadoni

Eucamptognathus vadoni is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus vadonianus

Eucamptognathus vadonianus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Deuve.