ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 178
                                               

Eucephalacris himberti

Eucephalacris himberti is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Amédégnato & Poulain.

                                               

Eucephalacris kuiru

Eucephalacris kuiru is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Descamps.

                                               

Eucephalacris maculifemur

Eucephalacris maculifemur is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Descamps.

                                               

Eucephalacris miguelangeli

Eucephalacris miguelangeli is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Descamps.

                                               

Eucephalacris paraensis

Eucephalacris paraensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Amédégnato & Poulain.

                                               

Eucephalacris picticollis

Eucephalacris picticollis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Descamps.

                                               

Eucephalacris pygmaea

Eucephalacris pygmaea is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Descamps.

                                               

Eucephalacris rasceta

Eucephalacris rasceta is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Descamps.

                                               

Eucephalacris rondonia

Eucephalacris rondonia is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Descamps.

                                               

Eucephalacris sinopana

Eucephalacris sinopana is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Amédégnato & Poulain.

                                               

Eucephalacris spatulicerca

Eucephalacris spatulicerca is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Descamps & Amédégnato.

                                               

Eucephalacris variata

Eucephalacris variata is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Descamps.

                                               

Eucera acerba

Eucera acerba is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Cresson.

                                               

Eucera actuosa

Eucera actuosa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Cresson.

                                               

Eucera aequata

Eucera aequata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Vachal.

                                               

Eucera afghana

Eucera afghana is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Tkalcu.

                                               

Eucera albescens

Eucera albescens is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera alborufa

Eucera alborufa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Radoszkowski.

                                               

Eucera alfkeni

Eucera alfkeni is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Risch.

                                               

Eucera algeriensis

Eucera algeriensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Dalla Torre.

                                               

Eucera algira

Eucera algira is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Brullé.

                                               

Eucera alopex

Eucera alopex is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Risch.

                                               

Eucera alternans

Eucera alternans is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Brullé.

                                               

Eucera amoena

Eucera amoena is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Zavortink.

                                               

Eucera amsinckiae

Eucera amsinckiae is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera andreui

Eucera andreui is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Dusmet y Alonso.

                                               

Eucera angustifrons

Eucera angustifrons is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera arachosiae

Eucera arachosiae is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Tkalcu.

                                               

Eucera aragalli

Eucera aragalli is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Cockerell.

                                               

Eucera argyrophila

Eucera argyrophila is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Cockerell.

                                               

Eucera armeniaca

Eucera armeniaca is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Morawitz.

                                               

Eucera atrata

Eucera atrata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Klug.

                                               

Eucera atricornis

Eucera atricornis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1793 door Fabricius.

                                               

Eucera atriventris

Eucera atriventris is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Smith.

                                               

Eucera atroalba

Eucera atroalba is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Pérez.

                                               

Eucera bakeri

Eucera bakeri is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Timberlake.

                                               

Eucera barbiventris

Eucera barbiventris is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Pérez.

                                               

Eucera basizona

Eucera basizona is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Spinola.

                                               

Eucera belfragei

Eucera belfragei is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Cresson.

                                               

Eucera bidentata

Eucera bidentata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Pérez.

                                               

Eucera birkmanniella

Eucera birkmanniella is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Cockerell.

                                               

Eucera biscrensis

Eucera biscrensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Alfken.

                                               

Eucera brevitarsis

Eucera brevitarsis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Risch.

                                               

Eucera caerulescens

Eucera caerulescens is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Eucera californica

Eucera californica is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Cresson.

                                               

Eucera carinata

Eucera carinata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Timberlake.

                                               

Eucera carolinensis

Eucera carolinensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Dalla Torre.

                                               

Eucera caspica

Eucera caspica is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Morawitz.

                                               

Eucera cassandra

Eucera cassandra is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Nurse.

                                               

Eucera cercidis

Eucera cercidis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.