ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 18
                                               

Epipagis finbaralis

Epipagis finbaralis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schaus.

                                               

Epipagis flavidissimalis

Epipagis flavidissimalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Grote.

                                               

Epipagis flavispila

Epipagis flavispila is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epipagis forsythae

Epipagis forsythae is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Munroe.

                                               

Epipagis furvipicta

Epipagis furvipicta is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Epipagis griseicincta

Epipagis griseicincta is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Epipagis hedychroalis

Epipagis hedychroalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Swinhoe.

                                               

Epipagis hilarodes

Epipagis hilarodes is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Meyrick.

                                               

Epipagis holocrossa

Epipagis holocrossa is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Epipagis huronalis

Epipagis huronalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Guenée.

                                               

Epipagis liparalis

Epipagis liparalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Guenée.

                                               

Epipagis lygialis

Epipagis lygialis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Snellen.

                                               

Epipagis microspilalis

Epipagis microspilalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Epipagis miltochristalis

Epipagis miltochristalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson.

                                               

Epipagis monostictalis

Epipagis monostictalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Hampson.

                                               

Epipagis mopsalis

Epipagis mopsalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Walker.

                                               

Epipagis odulphalis

Epipagis odulphalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schaus.

                                               

Epipagis olesialis

Epipagis olesialis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Walker.

                                               

Epipagis oriolalis

Epipagis oriolalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Guenée.

                                               

Epipagis peritalis

Epipagis peritalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Walker.

                                               

Epipagis pictalis

Epipagis pictalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Swinhoe.

                                               

Epipagis polythiptalis

Epipagis polythiptalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Hampson.

                                               

Epipagis prolalis

Epipagis prolalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Viette & Legrand.

                                               

Epipagis pulchellalis

Epipagis pulchellalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Dyar.

                                               

Epipagis quadriserialis

Epipagis quadriserialis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Pagenstecher. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epipagis roseocinctalis

Epipagis roseocinctalis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epipagis rufiscripta

Epipagis rufiscripta is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Epipagis sanguimarginalis

Epipagis sanguimarginalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Epipagis serosalis

Epipagis serosalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Dognin.

                                               

Epipagis setinalis

Epipagis setinalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson.

                                               

Epipagis stictoperalis

Epipagis stictoperalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Epipagis strigiferalis

Epipagis strigiferalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Hampson.

                                               

Epipagis suffusalis

Epipagis suffusalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Hampson.

                                               

Epipagis togalis

Epipagis togalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Lederer.

                                               

Epipagis trisemalis

Epipagis trisemalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dognin.

                                               

Epipagis triserialis

Epipagis triserialis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Pagenstecher. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epipagis tristalis

Epipagis tristalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kenrick.

                                               

Epipagis ulricalis

Epipagis ulricalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schaus.

                                               

Epipagis vespertinalis

Epipagis vespertinalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Saalmüller.

                                               

Epipagis zinghalis

Epipagis zinghalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Walker.

                                               

Epipamponeurus americanus

Epipamponeurus americanus is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Becker.

                                               

Epiparasia halmyropis

Epiparasia halmyropis is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Meyrick.

                                               

Epiparasia incertella

Epiparasia incertella is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Herrich-Schäffer.

                                               

Epipaschia furseyalis

Epipaschia furseyalis is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Schaus.

                                               

Epipaschia polypsamma

Epipaschia polypsamma is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Epipaschia superatalis

Epipaschia superatalis is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Clemens.

                                               

Epipaschiinae

Catamola Meyrick, 1884 = Elaphernis Meyrick, 1936 Speiroceras Chrétien, 1911 Tineopaschia Hampson, 1916 Geropaschia Hampson, 1917 = Araeopaschia Hampson, 1916 Omphalepia Hampson, 1906 Accinctapubes Solis, 1993 Locastra Walker, 1859 = Taurica Walk ...

                                               

Epipedocera

Epipedocera is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Chevrolat.

                                               

Epipedocera abdominalis

Epipedocera abdominalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Pascoe.

                                               

Epipedocera acaciae

Epipedocera acaciae is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Gardner.