ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 182
                                               

Euclea distrahens

Euclea distrahens is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dyar.

                                               

Euclea diversa

Euclea diversa is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Druce.

                                               

Euclea divisa

Euclea divisa is een vlinder uit de familie slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euclea dolliana

Euclea dolliana is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Euclea dolosa

Euclea dolosa is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Druce.

                                               

Euclea flava

Euclea flava is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Barnes & McDunnough.

                                               

Euclea fuscipars

Euclea fuscipars is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Euclea immundaria

Euclea immundaria is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Euclea jelyce

Euclea jelyce is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Dyar.

                                               

Euclea lamora

Euclea lamora is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Euclea nana

Euclea nana is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Dyar.

                                               

Euclea nanina

Euclea nanina is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Dyar.

                                               

Euclea norba

Euclea norba is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Druce.

                                               

Euclea pallicolor

Euclea pallicolor is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Euclea permodesta

Euclea permodesta is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Euclea peroloides

Euclea peroloides is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euclea plugma

Euclea plugma is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Sepp.

                                               

Euclea poasica

Euclea poasica is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dyar.

                                               

Euclea rufa

Euclea rufa is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Euclea signata

Euclea signata is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Köhler.

                                               

Euclea spadicis

Euclea spadicis is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Grossbeck.

                                               

Euclea trichathdota

Euclea trichathdota is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dyar.

                                               

Euclemensia bassettella

Euclemensia bassettella is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Brackenridge Clemens. Clemens noemde de soort oorspronkelijk Hamadryas bassettell ...

                                               

Eucleodora chalybeella

Eucleodora chalybeella is een vlinder uit de familie sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Walsingham. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucleodora cocae

Eucleodora cocae is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Busck.

                                               

Eucleodora coronis

Eucleodora coronis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eucleodora ingrata

Eucleodora ingrata is een vlinder uit de familie sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucleodora obelitis

Eucleodora obelitis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eucleodora plumbipictella

Eucleodora plumbipictella is een vlinder uit de familie sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucleodora stannifera

Eucleodora stannifera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eucles bifasciatus

Eucles bifasciatus is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Pseudophasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Redtenbacher.

                                               

Eucles imperialis

Eucles imperialis is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Pseudophasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Redtenbacher.

                                               

Eucles intermedius

Eucles intermedius is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Pseudophasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Redtenbacher.

                                               

Eucles unicolor

Eucles unicolor is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Pseudophasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Carl.

                                               

Euclichthys polynemus

Euclichthys polynemus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van euclas. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door McCulloch.

                                               

Euclidia annexa

Euclidia annexa is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door H. Edwards.

                                               

Euclidia ardita

Euclidia ardita is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Franclemont.

                                               

Euclidia caerulea

Euclidia caerulea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Grote.

                                               

Euclidia cuspidea

Euclidia cuspidea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1818 door Hübner.

                                               

Euclidia dentata

Euclidia dentata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Staudinger.

                                               

Euclidia derufata

Euclidia derufata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Warren.

                                               

Euclidia tarsalis

Euclidia tarsalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Euclidia vittata

Euclidia vittata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Philippi.

                                               

Euclidiodes agitata

Euclidiodes agitata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Euclidiodes ophiusina

Euclidiodes ophiusina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Euclidiodes stygiana

Euclidiodes stygiana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Euclimacia africana

Euclimacia africana is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia africana is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Esben-Petersen in 1927.

                                               

Euclimacia badia

Euclimacia badia is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia badia is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Okamoto in 1910.

                                               

Euclimacia basiflava

Euclimacia basiflava is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia basiflava is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Handschin in 1961.

                                               

Euclimacia burmanella

Euclimacia burmanella is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia burmanella is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Westwood in 1867.