ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 183
                                               

Euclimacia celebica

Euclimacia celebica is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia celebica is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Handschin in 1961.

                                               

Euclimacia flavicauda

Euclimacia flavicauda is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia flavicauda is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Esben-Petersen in 1917.

                                               

Euclimacia flavocincta

Euclimacia flavocincta is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia flavocincta is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Stitz in 1913.

                                               

Euclimacia fusca

Euclimacia fusca is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia fusca is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Stitz in 1913.

                                               

Euclimacia gerstaeckeri

Euclimacia gerstaeckeri is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia gerstaeckeri is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1920.

                                               

Euclimacia grandis

Euclimacia grandis is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia grandis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Guérin-Méneville in Duperry in 1831.

                                               

Euclimacia horstaspoecki

Euclimacia horstaspoecki is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia horstaspoecki is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Ohl in 2004.

                                               

Euclimacia jacobsoni

Euclimacia jacobsoni is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia jacobsoni is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Handschin in 1961.

                                               

Euclimacia metallica

Euclimacia metallica is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia metallica is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Esben-Petersen in 1917.

                                               

Euclimacia morosa

Euclimacia morosa is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia morosa is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Gerstäcker in 1894.

                                               

Euclimacia nelsoni

Euclimacia nelsoni is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia nelsoni is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Navás in 1914.

                                               

Euclimacia nigra

Euclimacia nigra is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia nigra is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Handschin in 1961.

                                               

Euclimacia nuchalis

Euclimacia nuchalis is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia nuchalis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Gerstäcker in 1885.

                                               

Euclimacia partita

Euclimacia partita is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia partita is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Enderlein in 1910.

                                               

Euclimacia regina

Euclimacia regina is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia regina is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Esben-Petersen in 1917.

                                               

Euclimacia rhombica

Euclimacia rhombica is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia rhombica is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Navás in 1914.

                                               

Euclimacia rufa

Euclimacia rufa is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia rufa is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Esben-Petersen in 1928.

                                               

Euclimacia ruficauda

Euclimacia ruficauda is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia ruficauda is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Enderlein in 1910.

                                               

Euclimacia rufocincta

Euclimacia rufocincta is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia rufocincta is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Handschin in 1961.

                                               

Euclimacia superba

Euclimacia superba is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia superba is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Lambkin in 1987.

                                               

Euclimacia tagalensis

Euclimacia tagalensis is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia tagalensis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Banks in 1914.

                                               

Euclimacia torquata

Euclimacia torquata is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia torquata is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Navás in 1914.

                                               

Euclimacia tortricalis

Euclimacia tortricalis is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Euclimacia triangularis

Euclimacia triangularis is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia triangularis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Handschin in 1961.

                                               

Euclimacia vespiformis

Euclimacia vespiformis is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia vespiformis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Okamoto in 1910.

                                               

Euclimacia zonalis

Euclimacia zonalis is een insect uit de familie van de Mantispidae, die tot de orde netvleugeligen behoort. Euclimacia zonalis is voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Navás in 1914.

                                               

Euclosiana concinna

Euclosiana concinna is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Galil.

                                               

Euclosiana crosnieri

Euclosiana crosnieri is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Chen.

                                               

Euclosiana exquisita

Euclosiana exquisita is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Galil.

                                               

Euclosiana guinotae

Euclosiana guinotae is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Galil & Ng.

                                               

Euclosiana nitida

Euclosiana nitida is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Galil.

                                               

Euclosiana obtusifrons

Euclosiana obtusifrons is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door De Haan.

                                               

Euclosiana rotundifrons

Euclosiana rotundifrons is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Chopra.

                                               

Euclosiana scitula

Euclosiana scitula is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Galil.

                                               

Euclosiana tornatilia

Euclosiana tornatilia is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Galil.

                                               

Euclosiana unidentata

Euclosiana unidentata is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door De Haan.

                                               

Euclosiana vella

Euclosiana vella is een krabbensoort uit de familie van de Leucosiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Galil.

                                               

Euclovia hananoi

Euclovia hananoi is een halfvleugelig insect uit de familie Aphrophoridae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Matsumura.

                                               

Euclovia okadae

Euclovia okadae is een halfvleugelig insect uit de familie Aphrophoridae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Matsumura.

                                               

Euclovia tsingtauana

Euclovia tsingtauana is een halfvleugelig insect uit de familie Aphrophoridae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Matsumura.

                                               

Euclymene gracilis

Euclymene gracilis is een borstelworm uit de familie Maldanidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsels.

                                               

Euclysia angustitincta

Euclysia angustitincta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Schaus.

                                               

Euclysia carneata

Euclysia carneata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Euclysia columbipennis

Euclysia columbipennis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in door Walker.

                                               

Euclysia dentifascia

Euclysia dentifascia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dognin.

                                               

Euclysia gaujoni

Euclysia gaujoni is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Thierry-Mieg.

                                               

Euclysia maculata

Euclysia maculata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Euclysia maurusaria

Euclysia maurusaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Schaus.

                                               

Euclysia ochrivitta

Euclysia ochrivitta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Euclysia restricta

Euclysia restricta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Warren.