ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 185
                                               

Eucereon parambae

Eucereon parambae is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon parascyton

Eucereon parascyton is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Hampson.

                                               

Eucereon patrona

Eucereon patrona is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Schaus.

                                               

Eucereon patula

Eucereon patula is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Eucereon perplicatum

Eucereon perplicatum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Draudt.

                                               

Eucereon perstriata

Eucereon perstriata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson.

                                               

Eucereon phaeoleuca

Eucereon phaeoleuca is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Eucereon phaeophlebia

Eucereon phaeophlebia is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Hampson.

                                               

Eucereon phaeoproctum

Eucereon phaeoproctum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Eucereon pica

Eucereon pica is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker.

                                               

Eucereon picoides

Eucereon picoides is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon pilatii

Eucereon pilatii is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eucereon pittieri

Eucereon pittieri is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Schaus.

                                               

Eucereon plumbicollum

Eucereon plumbicollum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Eucereon pometina

Eucereon pometina is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Eucereon pseudarchias

Eucereon pseudarchias is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Eucereon pseudocasca

Eucereon pseudocasca is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon punctata

Eucereon punctata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Guérin-Meneville.

                                               

Eucereon relegatum

Eucereon relegatum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Eucereon reniferum

Eucereon reniferum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Eucereon resina

Eucereon resina is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Druce.

                                               

Eucereon reticulatum

Eucereon reticulatum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Butler.

                                               

Eucereon rogersi

Eucereon rogersi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Druce.

                                               

Eucereon rosa

Eucereon rosa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eucereon rosenbergi

Eucereon rosenbergi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon rosina

Eucereon rosina is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eucereon rubroanale

Eucereon rubroanale is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon ruficollis

Eucereon ruficollis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Lathy.

                                               

Eucereon rufidorsalis

Eucereon rufidorsalis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon rufipes

Eucereon rufipes is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon sadana

Eucereon sadana is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Druce.

                                               

Eucereon sarisa

Eucereon sarisa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Draudt.

                                               

Eucereon scyton

Eucereon scyton is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1777 door Cramer.

                                               

Eucereon seitzi

Eucereon seitzi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Draudt.

                                               

Eucereon sericeum

Eucereon sericeum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Zerny.

                                               

Eucereon servator

Eucereon servator is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Kaye.

                                               

Eucereon setosa

Eucereon setosa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Sepp.

                                               

Eucereon simile

Eucereon simile is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Draudt.

                                               

Eucereon sordidescens

Eucereon sordidescens is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon steinbachi

Eucereon steinbachi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon striata

Eucereon striata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Druce.

                                               

Eucereon strix

Eucereon strix is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucereon surcata

Eucereon surcata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Dognin.

                                               

Eucereon sylvius

Eucereon sylvius is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1790 door Stoll.

                                               

Eucereon taperinhae

Eucereon taperinhae is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Dognin.

                                               

Eucereon tarona

Eucereon tarona is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Eucereon tenellulum

Eucereon tenellulum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Eucereon tesselatum

Eucereon tesselatum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Eucereon testaceum

Eucereon testaceum is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Druce.

                                               

Eucereon theophanes

Eucereon theophanes is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Schaus.