ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 188
                                               

Euchaetes zella

Euchaetes zella is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Dyar.

                                               

Euchaetogyne

Euchaetogyne is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Townsend.

                                               

Euchalcia albavitta

Euchalcia albavitta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Ottolengui.

                                               

Euchalcia altaica

Euchalcia altaica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Dufay.

                                               

Euchalcia annemaria

Euchalcia annemaria is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door de Freina & Hacker.

                                               

Euchalcia armeniae

Euchalcia armeniae is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Dufay.

                                               

Euchalcia augusta

Euchalcia augusta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Staudinger.

                                               

Euchalcia bactrianae

Euchalcia bactrianae is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Dufay.

                                               

Euchalcia bellieri

Euchalcia bellieri is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Kirby. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchalcia biezankoi

Euchalcia biezankoi is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Alberti. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchalcia cashmirensis

Euchalcia cashmirensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Moore.

                                               

Euchalcia chalcophanes

Euchalcia chalcophanes is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Dufay.

                                               

Euchalcia chlorocharis

Euchalcia chlorocharis is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Dufay. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchalcia consona

Euchalcia consona is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Fabricius. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchalcia cuprea

Euchalcia cuprea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Esper.

                                               

Euchalcia cuprescens

Euchalcia cuprescens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Dufay.

                                               

Euchalcia dorsiflava

Euchalcia dorsiflava is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Standfuss.

                                               

Euchalcia emichi

Euchalcia emichi is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Rogenhofer & Mann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchalcia gerda

Euchalcia gerda is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Püngeler.

                                               

Euchalcia hedeia

Euchalcia hedeia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Dufay.

                                               

Euchalcia herrichi

Euchalcia herrichi is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Staudinger.

                                               

Euchalcia hissarica

Euchalcia hissarica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Klyuchko.

                                               

Euchalcia hyrcaniae

Euchalcia hyrcaniae is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Dufay.

                                               

Euchalcia italica

Euchalcia italica is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchalcia maria

Euchalcia maria is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Staudinger.

                                               

Euchalcia modestoides

Euchalcia modestoides is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Poole. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchalcia orophasma

Euchalcia orophasma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Boursin.

                                               

Euchalcia paulina

Euchalcia paulina is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Staudinger.

                                               

Euchalcia phrygiae

Euchalcia phrygiae is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Dufay.

                                               

Euchalcia renardi

Euchalcia renardi is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Eversmann.

                                               

Euchalcia sergia

Euchalcia sergia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Oberthür.

                                               

Euchalcia serraticornis

Euchalcia serraticornis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Dufay.

                                               

Euchalcia siderifera

Euchalcia siderifera is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Eversmann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchalcia stilpna

Euchalcia stilpna is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Dufay.

                                               

Euchalcia taurica

Euchalcia taurica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Osthelder.

                                               

Euchalcia variabilis

Euchalcia variabilis is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1783 door Piller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchalcia viridis

Euchalcia viridis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Staudinger.

                                               

Euchalcia xanthoides

Euchalcia xanthoides is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Dufay.

                                               

Euchalcidiella bardiensis

Euchalcidiella bardiensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Masi.

                                               

Euchalcis haematomera

Euchalcis haematomera is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Dufour.

                                               

Euchalcis hyalipennis

Euchalcis hyalipennis is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Boucek.

                                               

Euchalcis miegii

Euchalcis miegii is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Dufour.

                                               

Euchalcis minor

Euchalcis minor is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Hoffer.

                                               

Euchalcis unicolor

Euchalcis unicolor is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Lucas.

                                               

Euchalcis vexans

Euchalcis vexans is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Boucek.

                                               

Euchalinus annulipes

Euchalinus annulipes is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1903.

                                               

Euchalinus anomalus

Euchalinus anomalus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Betrem in 1941.

                                               

Euchalinus balteatus

Euchalinus balteatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1905.

                                               

Euchalinus bicingulatus

Euchalinus bicingulatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1916.

                                               

Euchalinus flavipes

Euchalinus flavipes is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1903.