ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 189
                                               

Eucosma apocrypha

Eucosma apocrypha is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Falkovitsh. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma apocryphoides

Eucosma apocryphoides is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Budashkin. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma aporema

Eucosma aporema is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Walsingham.

                                               

Eucosma argentialbana

Eucosma argentialbana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma argentifera

Eucosma argentifera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Razowski.

                                               

Eucosma argyrocyma

Eucosma argyrocyma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eucosma aspersa

Eucosma aspersa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma aspidana

Eucosma aspidana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Walsingham.

                                               

Eucosma aspidiscana

Eucosma aspidiscana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1817 door Hübner. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma astragalana

Eucosma astragalana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Staudinger.

                                               

Eucosma atelosticta

Eucosma atelosticta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eucosma atomosana

Eucosma atomosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma atricapilla

Eucosma atricapilla is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick.

                                               

Eucosma atripunctis

Eucosma atripunctis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma aulacota

Eucosma aulacota is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma aurantiradix

Eucosma aurantiradix is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Kuznetsov.

                                               

Eucosma aurita

Eucosma aurita is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eucosma austera

Eucosma austera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma austerana

Eucosma austerana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Kennel.

                                               

Eucosma australis

Eucosma australis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Kuznetsov.

                                               

Eucosma austrina

Eucosma austrina is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Miller.

                                               

Eucosma autochthones

Eucosma autochthones is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Walsingham.

                                               

Eucosma avalona

Eucosma avalona is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door McDunnough.

                                               

Eucosma bactromorpha

Eucosma bactromorpha is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Diakonoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma bactropa

Eucosma bactropa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eucosma balatonana

Eucosma balatonana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Osthelder. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma barbara

Eucosma barbara is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Miller.

                                               

Eucosma bavarica

Eucosma bavarica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Obraztsov.

                                               

Eucosma benignata

Eucosma benignata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door McDunnough.

                                               

Eucosma beryllina

Eucosma beryllina is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eucosma betana

Eucosma betana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door McDunnough.

                                               

Eucosma bidenticulana

Eucosma bidenticulana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Bradley.

                                               

Eucosma bilineana

Eucosma bilineana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma biplagata

Eucosma biplagata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Walsingham.

                                               

Eucosma bipunctella

Eucosma bipunctella is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eucosma biquadrana

Eucosma biquadrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma bisecta

Eucosma bisecta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick.

                                               

Eucosma bobana

Eucosma bobana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma bolanderana

Eucosma bolanderana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma boxcana

Eucosma boxcana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma brachysticta

Eucosma brachysticta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick.

                                               

Eucosma brightonana

Eucosma brightonana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma brigittana

Eucosma brigittana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Kennel.

                                               

Eucosma caementana

Eucosma caementana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Christoph.

                                               

Eucosma caflisciana

Eucosma caflisciana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Frey.

                                               

Eucosma calculosa

Eucosma calculosa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick.

                                               

Eucosma caliacrana

Eucosma caliacrana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Caradja. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma calliarma

Eucosma calliarma is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma calligrapha

Eucosma calligrapha is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick.

                                               

Eucosma canana

Eucosma canana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.