ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 19
                                               

Epileucon pacifica

Epileucon pacifica is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Jones.

                                               

Epilineutes globosus

Epilineutes globosus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de parapluspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Epilineutes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Octavius Pickar ...

                                               

Epilobocera armata

Epilobocera armata is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Smith.

                                               

Epilobocera capolongoi

Epilobocera capolongoi is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Pretzmann.

                                               

Epilobocera cubensis

Epilobocera cubensis is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Stimpson.

                                               

Epilobocera diazbeltrani

Epilobocera diazbeltrani is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Capolongo.

                                               

Epilobocera haytensis

Epilobocera haytensis is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Rathbun.

                                               

Epilobocera najasensis

Epilobocera najasensis is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Capolongo & Pretzmann.

                                               

Epilobocera placensis

Epilobocera placensis is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Capolongo & Pretzmann.

                                               

Epilobocera sinuatifrons

Epilobocera sinuatifrons is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door A. Milne-Edwards.

                                               

Epilobocera synoecia

Epilobocera synoecia is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Capolongo & Pretzmann.

                                               

Epilobocera wetherbeei

Epilobocera wetherbeei is een krabbensoort uit de familie van de Pseudothelphusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Rodríguez & Williams.

                                               

Epilobophora obscuraria

Epilobophora obscuraria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Leech.

                                               

Epilobophora sabinata

Epilobophora sabinata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1831 door Geyer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epilobophora venipicta

Epilobophora venipicta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Wileman.

                                               

Epilohmannia shtanchaevae

Epilohmannia shtanchaevae is een mijtensoort uit de familie van de Epilohmanniidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Bayartogtokh.

                                               

Epilohmannia spathulata

Epilohmannia spathulata is een mijtensoort uit de familie van de Epilohmanniidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Aoki.

                                               

Epilohmannia spathuloides

Epilohmannia spathuloides is een mijtensoort uit de familie van de Epilohmanniidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Bayartogtokh.

                                               

Epiluperodes ryukyuana

Epiluperodes ryukyuana is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Kimoto & Gressitt.

                                               

Epilysta

Epilysta is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Pascoe.

                                               

Epilysta flavescens

Epilysta flavescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Breuning & de Jong.

                                               

Epilysta mucida

Epilysta mucida is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Pascoe.

                                               

Epilystoides

Epilystoides is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Epilystoides bispinosus

Epilystoides bispinosus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Breuning.

                                               

Epilystoides integripennis

Epilystoides integripennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Epilystoides unicolor

Epilystoides unicolor is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Breuning.

                                               

Epimactis albipunctella

Epimactis albipunctella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Viette.

                                               

Epimactis crambalea

Epimactis crambalea is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epimactis crocella

Epimactis crocella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Viette.

                                               

Epimactis dissecta

Epimactis dissecta is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Epimactis icterina

Epimactis icterina is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Epimactis incertella

Epimactis incertella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Viette.

                                               

Epimactis infulata

Epimactis infulata is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Epimactis melithorax

Epimactis melithorax is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Meyrick.

                                               

Epimactis metazona

Epimactis metazona is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick.

                                               

Epimactis monodoxa

Epimactis monodoxa is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Meyrick.

                                               

Epimactis nigricella

Epimactis nigricella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Viette.

                                               

Epimactis ochreocapitella

Epimactis ochreocapitella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Viette.

                                               

Epimactis pulsatella

Epimactis pulsatella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Bradley.

                                               

Epimactis spasmodes

Epimactis spasmodes is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Epimactis strombodes

Epimactis strombodes is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Epimactis suffusella

Epimactis suffusella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Epimactis talantias

Epimactis talantias is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick.

                                               

Epimactis tortricella

Epimactis tortricella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Viette.

                                               

Epimactis turbida

Epimactis turbida is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Epimartyria auricrinella

Epimartyria auricrinella is een vlinder uit de familie van de oermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Walsingham.

                                               

Epimartyria pardella

Epimartyria pardella is een vlinder uit de familie van de oermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Walsingham als Micropteryx pardella.

                                               

Epimastidia

Epimastidia is een geslacht van vlinders uit de familie Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Hamilton Herbert Druce. De typesoort is Lycaena inops Felder & Felder, 1860.

                                               

Epimastidia albocaerulea

Epimastidia albocaerulea is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Grose-Smith.

                                               

Epimastidia ariensis

Epimastidia ariensis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Druce.