ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 191
                                               

Eucosma crymalana

Eucosma crymalana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Powell.

                                               

Eucosma culmana

Eucosma culmana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Muller-Rutz. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma cumilana

Eucosma cumilana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Guenée.

                                               

Eucosma cumulana

Eucosma cumulana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Guenee. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma cyphospila

Eucosma cyphospila is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma dalmatana

Eucosma dalmatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Rebel.

                                               

Eucosma dapsilis

Eucosma dapsilis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Heinrich.

                                               

Eucosma dasycera

Eucosma dasycera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma decipiens

Eucosma decipiens is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick.

                                               

Eucosma defensa

Eucosma defensa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eucosma deflexana

Eucosma deflexana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma deltoplac

Eucosma deltoplac is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Eucosma deltozyga

Eucosma deltozyga is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick.

                                               

Eucosma demarniana

Eucosma demarniana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Fischer von Röslerstamm.

                                               

Eucosma denverana

Eucosma denverana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma derelicta

Eucosma derelicta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Heinrich.

                                               

Eucosma deruptana

Eucosma deruptana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kennel.

                                               

Eucosma descipiens

Eucosma descipiens is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Meyrick.

                                               

Eucosma desertana

Eucosma desertana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Zeller.

                                               

Eucosma desipiens

Eucosma desipiens is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick.

                                               

Eucosma diaema

Eucosma diaema is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma diakonoffi

Eucosma diakonoffi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Gibeaux. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma dianthes

Eucosma dianthes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick.

                                               

Eucosma digna

Eucosma digna is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick.

                                               

Eucosma dilatana

Eucosma dilatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Walsingham.

                                               

Eucosma diogma

Eucosma diogma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eucosma directa

Eucosma directa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick.

                                               

Eucosma discernata

Eucosma discernata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Kuznetsov.

                                               

Eucosma discretivana

Eucosma discretivana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Heinrich.

                                               

Eucosma disjectana

Eucosma disjectana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Kennel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma dodana

Eucosma dodana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma doiinthanonensis

Eucosma doiinthanonensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Kawabe.

                                               

Eucosma dolichosticha

Eucosma dolichosticha is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma dorsisignatana

Eucosma dorsisignatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Clemens.

                                               

Eucosma dorsisuffusana

Eucosma dorsisuffusana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Kearfott.

                                               

Eucosma drastica

Eucosma drastica is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma dryocarpa

Eucosma dryocarpa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick.

                                               

Eucosma dryochra

Eucosma dryochra is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Meyrick.

                                               

Eucosma ebenocosma

Eucosma ebenocosma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma eburata

Eucosma eburata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Heinrich.

                                               

Eucosma elaeochroa

Eucosma elaeochroa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Walsingham.

                                               

Eucosma elutana

Eucosma elutana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Kennel.

                                               

Eucosma emaciatana

Eucosma emaciatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Walsingham.

                                               

Eucosma ephedrana

Eucosma ephedrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Christoph.

                                               

Eucosma erebantra

Eucosma erebantra is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Meyrick.

                                               

Eucosma ericetana

Eucosma ericetana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1836 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eucosma eridarcha

Eucosma eridarcha is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eucosma eridela

Eucosma eridela is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma esmodes

Eucosma esmodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Meyrick.

                                               

Eucosma euphraticana

Eucosma euphraticana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Amsel.