ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 193
                                               

Eucosma gracilis

Eucosma gracilis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Filipjev.

                                               

Eucosma gracilistria

Eucosma gracilistria is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma gradensis

Eucosma gradensis is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Galvagni. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma graduatana

Eucosma graduatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma grandana

Eucosma grandana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma grandiflavana

Eucosma grandiflavana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma graziella

Eucosma graziella is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Blanchard.

                                               

Eucosma griseana

Eucosma griseana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1796 door Hübner.

                                               

Eucosma griselda

Eucosma griselda is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Blanchard & Knudson.

                                               

Eucosma grossbecki

Eucosma grossbecki is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma guentheri

Eucosma guentheri is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Tengstrom. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma guttulana

Eucosma guttulana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Blanchard.

                                               

Eucosma gypsatana

Eucosma gypsatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Kennel.

                                               

Eucosma haberhaueri

Eucosma haberhaueri is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kennel.

                                               

Eucosma habrotoma

Eucosma habrotoma is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma haematospila

Eucosma haematospila is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma halophilana

Eucosma halophilana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Budashkin. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma handana

Eucosma handana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma hapalosarca

Eucosma hapalosarca is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Meyrick.

                                               

Eucosma hartigi

Eucosma hartigi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Lucas.

                                               

Eucosma hasseanthi

Eucosma hasseanthi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Clarke.

                                               

Eucosma hazelana

Eucosma hazelana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Klots.

                                               

Eucosma heathiana

Eucosma heathiana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma hebescana

Eucosma hebescana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Kuznetsov.

                                               

Eucosma heinrichi

Eucosma heinrichi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door McDunnough.

                                               

Eucosma hesperidana

Eucosma hesperidana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Kennel.

                                               

Eucosma hirsutana

Eucosma hirsutana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma hohana

Eucosma hohana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma hubneriana

Eucosma hubneriana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Zeller.

                                               

Eucosma hygroberylla

Eucosma hygroberylla is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Meyrick.

                                               

Eucosma hyponomeutana

Eucosma hyponomeutana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Walsingham.

                                               

Eucosma ignotana

Eucosma ignotana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Caradja.

                                               

Eucosma immaculana

Eucosma immaculana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma impatiens

Eucosma impatiens is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Eucosma imposita

Eucosma imposita is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Meyrick.

                                               

Eucosma impropria

Eucosma impropria is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.

                                               

Eucosma incana

Eucosma incana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Zeller.

                                               

Eucosma incinerana

Eucosma incinerana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Constant. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma indecorana

Eucosma indecorana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel.

                                               

Eucosma individiosana

Eucosma individiosana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kennel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma infausta

Eucosma infausta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Walsingham.

                                               

Eucosma infelix

Eucosma infelix is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma infessana

Eucosma infessana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Walsingham.

                                               

Eucosma infida

Eucosma infida is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1828 door Hübner.

                                               

Eucosma infirmana

Eucosma infirmana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Kennel.

                                               

Eucosma inquadrana

Eucosma inquadrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Walsingham.

                                               

Eucosma inscita

Eucosma inscita is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma insidiosana

Eucosma insidiosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma insolens

Eucosma insolens is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma intacta

Eucosma intacta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Walsingham.