ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 195
                                               

Euchromia dubia

Euchromia dubia is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Röber.

                                               

Euchromia ekeikei

Euchromia ekeikei is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euchromia epa

Euchromia epa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euchromia flavicincta

Euchromia flavicincta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Röber.

                                               

Euchromia folfetii

Euchromia folfetii is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Gray.

                                               

Euchromia folletii

Euchromia folletii is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Guérin-Méneville. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euchromia gemmata

Euchromia gemmata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Butler.

                                               

Euchromia guineensis

Euchromia guineensis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Fabricius. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euchromia hampsoni

Euchromia hampsoni is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Seitz. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euchromia horsfieldi

Euchromia horsfieldi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Moore.

                                               

Euchromia interrupta

Euchromia interrupta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Grünberg.

                                               

Euchromia irius

Euchromia irius is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Boisduval.

                                               

Euchromia isis

Euchromia isis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Boisduval.

                                               

Euchromia jacksoni

Euchromia jacksoni is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euchromia kuehni

Euchromia kuehni is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Röber.

                                               

Euchromia lethe

Euchromia lethe is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Fabricius. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euchromia lurlina

Euchromia lurlina is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Butler.

                                               

Euchromia madagascarensis

Euchromia madagascarensis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Boisduval.

                                               

Euchromia madagascariensis

Euchromia madagascariensis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Boisduval. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euchromia magna

Euchromia magna is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Swinhoe.

                                               

Euchromia mathewi

Euchromia mathewi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Butler.

                                               

Euchromia microsticta

Euchromia microsticta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Röber.

                                               

Euchromia neglecta

Euchromia neglecta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Rothschild.

                                               

Euchromia oenone

Euchromia oenone is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Butler.

                                               

Euchromia paula

Euchromia paula is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Röber.

                                               

Euchromia pelewana

Euchromia pelewana is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Swinhoe.

                                               

Euchromia plagosa

Euchromia plagosa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Swinhoe.

                                               

Euchromia poecilosoma

Euchromia poecilosoma is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Röber.

                                               

Euchromia polymena

Euchromia polymena is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Euchromia pratti

Euchromia pratti is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Bethune-Baker.

                                               

Euchromia rubricollis

Euchromia rubricollis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Euchromia rubrilinea

Euchromia rubrilinea is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Hulstaert.

                                               

Euchromia salomonis

Euchromia salomonis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Swinhoe.

                                               

Euchromia schoutedeni

Euchromia schoutedeni is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Debauche. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euchromia shortlandica

Euchromia shortlandica is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Swinhoe.

                                               

Euchromia tawiensis

Euchromia tawiensis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Schultze.

                                               

Euchromia vitiensis

Euchromia vitiensis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Hampson.

                                               

Euchromia wahnesi

Euchromia wahnesi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Rothschild.

                                               

Euchromia walkeri

Euchromia walkeri is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Euchromia xanthozona

Euchromia xanthozona is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Röber.

                                               

Euchromius anapiellus

Euchromius anapiellus is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchromius aris

Euchromius aris is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Schouten. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euchromius bella

Euchromius bella is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1796 door Hübner. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchromius bleszynskiellus

Euchromius bleszynskiellus is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Popescu-Gorj. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchromius bleszynskii

Euchromius bleszynskii is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Roesler.

                                               

Euchromius brunnealis

Euchromius brunnealis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Hampson.

                                               

Euchromius cambridgei

Euchromius cambridgei is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euchromius circulus

Euchromius circulus is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Schouten.

                                               

Euchromius confusus

Euchromius confusus is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Schouten.

                                               

Euchromius cornus

Euchromius cornus is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Schouten.