ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 196
                                               

Eucosma notanthes

Eucosma notanthes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Meyrick.

                                               

Eucosma notialis

Eucosma notialis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Miller.

                                               

Eucosma numellata

Eucosma numellata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick.

                                               

Eucosma numerosana

Eucosma numerosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Zeller.

                                               

Eucosma nuntia

Eucosma nuntia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Heinrich.

                                               

Eucosma obfuscana

Eucosma obfuscana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Riley.

                                               

Eucosma obscurana

Eucosma obscurana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Stephens.

                                               

Eucosma ochraceana

Eucosma ochraceana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Fernald.

                                               

Eucosma ochricostana

Eucosma ochricostana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Razowski.

                                               

Eucosma ocladias

Eucosma ocladias is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Meyrick.

                                               

Eucosma oculatana

Eucosma oculatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Kennel.

                                               

Eucosma odotatana

Eucosma odotatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kennel.

                                               

Eucosma okubiensis

Eucosma okubiensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Kawabe.

                                               

Eucosma ommatoptera

Eucosma ommatoptera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Falkovich.

                                               

Eucosma operta

Eucosma operta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick.

                                               

Eucosma ophionana

Eucosma ophionana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door McDunnough.

                                               

Eucosma opsia

Eucosma opsia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick.

                                               

Eucosma opsonoma

Eucosma opsonoma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick.

                                               

Eucosma optimana

Eucosma optimana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Dyar.

                                               

Eucosma orphnogenes

Eucosma orphnogenes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Meyrick.

                                               

Eucosma orthopeda

Eucosma orthopeda is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma ottoniana

Eucosma ottoniana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Kennel.

                                               

Eucosma pachyneura

Eucosma pachyneura is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eucosma paetulana

Eucosma paetulana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kennel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma palabundana

Eucosma palabundana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma pamirana

Eucosma pamirana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Kuznetsov.

                                               

Eucosma pandana

Eucosma pandana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma paracremna

Eucosma paracremna is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick.

                                               

Eucosma paradelta

Eucosma paradelta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick.

                                               

Eucosma parvulana

Eucosma parvulana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Wilkinson. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma passiva

Eucosma passiva is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma pauperana

Eucosma pauperana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Duponchel.

                                               

Eucosma pediasios

Eucosma pediasios is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Miller.

                                               

Eucosma pedisignata

Eucosma pedisignata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Diakonoff.

                                               

Eucosma pentagonaspis

Eucosma pentagonaspis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Eucosma peraea

Eucosma peraea is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick.

                                               

Eucosma perdricana

Eucosma perdricana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma perfectana

Eucosma perfectana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eucosma perfixa

Eucosma perfixa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eucosma pergandeana

Eucosma pergandeana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Fernald.

                                               

Eucosma pergratana

Eucosma pergratana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Rebel.

                                               

Eucosma periculosana

Eucosma periculosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma periptycha

Eucosma periptycha is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma perplexa

Eucosma perplexa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eucosma persiae

Eucosma persiae is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Razowski.

                                               

Eucosma persolita

Eucosma persolita is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Heinrich.

                                               

Eucosma perversa

Eucosma perversa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma pervicax

Eucosma pervicax is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick.

                                               

Eucosma petalonota

Eucosma petalonota is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Edward Meyrick.

                                               

Eucosma pflugiana

Eucosma pflugiana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Fabricius.