ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 197
                                               

Euchrysops crawshayi

Euchrysops crawshayi is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Butler.

                                               

Euchrysops cyclopteris

Euchrysops cyclopteris is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Butler.

                                               

Euchrysops decaryi

Euchrysops decaryi is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Stempffer.

                                               

Euchrysops dolorosa

Euchrysops dolorosa is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Trimen.

                                               

Euchrysops ella

Euchrysops ella is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler.

                                               

Euchrysops enejus

Euchrysops enejus is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Fabricius.

                                               

Euchrysops enidus

Euchrysops enidus is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Waterhouse & Lyell.

                                               

Euchrysops hapalina

Euchrysops hapalina is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Butler.

                                               

Euchrysops horus

Euchrysops horus is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Stoneham.

                                               

Euchrysops jacksoni

Euchrysops jacksoni is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Stempffer.

                                               

Euchrysops kabrosae

Euchrysops kabrosae is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Bethune-Baker.

                                               

Euchrysops katangae

Euchrysops katangae is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Bethune-Baker.

                                               

Euchrysops lois

Euchrysops lois is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Butler.

                                               

Euchrysops malathana

Euchrysops malathana is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Boisduval.

                                               

Euchrysops mauensis

Euchrysops mauensis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Bethune-Baker.

                                               

Euchrysops migiurtiniensis

Euchrysops migiurtiniensis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Stempffer.

                                               

Euchrysops nandensis

Euchrysops nandensis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Neave.

                                               

Euchrysops niobe

Euchrysops niobe is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Trimen.

                                               

Euchrysops osoris

Euchrysops osoris is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Hopffer.

                                               

Euchrysops philbyi

Euchrysops philbyi is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Gabriel.

                                               

Euchrysops reducta

Euchrysops reducta is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Hulstaert.

                                               

Euchrysops subpallida

Euchrysops subpallida is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Bethune-Baker.

                                               

Euchrysops suffusus

Euchrysops suffusus is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild.

                                               

Euchrysops trifracta

Euchrysops trifracta is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Butler.

                                               

Euchrysops unigemmata

Euchrysops unigemmata is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Butler.

                                               

Eucicones marginalis

Eucicones marginalis is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Melsheimer.

                                               

Eucicones perfectus

Eucicones perfectus is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Sharp.

                                               

Eucicones uniformis

Eucicones uniformis is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Hinton.

                                               

Eucidaris metularia

Eucidaris metularia is een zee-egel uit de familie Cidaridae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1816 gepubliceerd door Jean-Baptiste de Lamarck.

                                               

Eucidaris thouarsii

Eucidaris thouarsii is een zee-egel uit de familie Cidaridae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1846 gepubliceerd door Louis Agassiz & Pierre Jean Édouard Desor.

                                               

Eucidaris tribuloides

Eucidaris tribuloides is een zee-egel uit de familie Cidaridae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1816 gepubliceerd door Jean-Baptiste de Lamarck.

                                               

Eucilmus

Eucilmus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Fairmaire.

                                               

Eucilmus insignicornis

Eucilmus insignicornis is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Fairmaire.

                                               

Eucinetops blakianus

Eucinetops blakianus is een krabbensoort uit de familie van de Inachidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Rathbun.

                                               

Eucinetops lucasii

Eucinetops lucasii is een krabbensoort uit de familie van de Inachidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Stimpson.

                                               

Eucinetops panamensis

Eucinetops panamensis is een krabbensoort uit de familie van de Inachidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Rathbun.

                                               

Eucinetops rubellulus

Eucinetops rubellulus is een krabbensoort uit de familie van de Inachidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Rathbun.

                                               

Eucinetus dubius

Eucinetus dubius is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Vit.

                                               

Eucinetus elongatus

Eucinetus elongatus is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Pic.

                                               

Eucinetus haemorrhoidalis

Eucinetus haemorrhoidalis is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1818 door Germar.

                                               

Eucinetus morio

Eucinetus morio is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door LeConte.

                                               

Eucinetus punctulatus

Eucinetus punctulatus is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door LeConte.

                                               

Eucinetus rufus

Eucinetus rufus is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Portevin.

                                               

Eucinetus stewarti

Eucinetus stewarti is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Broun.

                                               

Eucinetus strigipennis

Eucinetus strigipennis is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Champion.

                                               

Eucinetus substriatus

Eucinetus substriatus is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Fairmaire.

                                               

Eucinetus terminalis

Eucinetus terminalis is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door LeConte.

                                               

Eucinetus testaceus

Eucinetus testaceus is een keversoort uit de familie Eucinetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door LeConte.

                                               

Eucinostomus argenteus

Eucinostomus argenteus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van mojarras. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Baird & Girard.

                                               

Eucinostomus currani

Eucinostomus currani is een straalvinnige vissensoort uit de familie van mojarras. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Zahuranec. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, ...