ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 2
                                               

Epicauta prosopidis

Epicauta prosopidis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Werner.

                                               

Epicauta pruinosa

Epicauta pruinosa is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door LeConte.

                                               

Epicauta punctata

Epicauta punctata is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1781 door Pallas.

                                               

Epicauta puncticollis

Epicauta puncticollis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Carl Gustaf Mannerheim.

                                               

Epicauta punctipennis

Epicauta punctipennis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Werner.

                                               

Epicauta punctum

Epicauta punctum is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Dugés.

                                               

Epicauta punjabensis

Epicauta punjabensis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Saha.

                                               

Epicauta purpurea

Epicauta purpurea is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Horn.

                                               

Epicauta purpureiceps

Epicauta purpureiceps is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Berg.

                                               

Epicauta quadraticollis

Epicauta quadraticollis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Fairmaire.

                                               

Epicauta rehni

Epicauta rehni is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Maydell.

                                               

Epicauta reini

Epicauta reini is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Kiesenwetter.

                                               

Epicauta rileyi

Epicauta rileyi is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Horn.

                                               

Epicauta rubriceps

Epicauta rubriceps is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Blanchard.

                                               

Epicauta rubricollis

Epicauta rubricollis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door Reiche in Ferret & Galin.

                                               

Epicauta ruficeps

Epicauta ruficeps is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1800 door Illiger in Wiedemeyer.

                                               

Epicauta rufidorsum

Epicauta rufidorsum is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1777 door Goeze.

                                               

Epicauta rufifrons

Epicauta rufifrons is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Fåhraeus.

                                               

Epicauta rufipedes

Epicauta rufipedes is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Dugés.

                                               

Epicauta rufipennis

Epicauta rufipennis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Chevrolet.

                                               

Epicauta rufoscutellaris

Epicauta rufoscutellaris is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Pic.

                                               

Epicauta rugicollis

Epicauta rugicollis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Fairmaire.

                                               

Epicauta ruidosana

Epicauta ruidosana is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Fall.

                                               

Epicauta rutilifrons

Epicauta rutilifrons is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Borchmann.

                                               

Epicauta sanctoruensis

Epicauta sanctoruensis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Zaragoza-Caballero & Velasco-de Leon.

                                               

Epicauta sanguiniceps

Epicauta sanguiniceps is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Fairmaire.

                                               

Epicauta sanguinicollis

Epicauta sanguinicollis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door LeConte.

                                               

Epicauta sanguinithorax

Epicauta sanguinithorax is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Haag-Rutenberg.

                                               

Epicauta schneideri

Epicauta schneideri is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Dvorák.

                                               

Epicauta segmenta

Epicauta segmenta is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1823 door Say.

                                               

Epicauta seminitida

Epicauta seminitida is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Wellman.

                                               

Epicauta semitestacea

Epicauta semitestacea is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Fairmaire.

                                               

Epicauta semivittata

Epicauta semivittata is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Fairmaire.

                                               

Epicauta senilis

Epicauta senilis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Werner.

                                               

Epicauta seriata

Epicauta seriata is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Ren & Yang.

                                               

Epicauta sericans

Epicauta sericans is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door LeConte.

                                               

Epicauta sharpi

Epicauta sharpi is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Marseul.

                                               

Epicauta sibirica

Epicauta sibirica is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door Pallas.

                                               

Epicauta singularis

Epicauta singularis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Champion.

                                               

Epicauta sparsicapilla

Epicauta sparsicapilla is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Yang & Ren.

                                               

Epicauta spilotella

Epicauta spilotella is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Péringuey.

                                               

Epicauta spinicornis

Epicauta spinicornis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Pic.

                                               

Epicauta spurcaticollis

Epicauta spurcaticollis is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Fairmaire.

                                               

Epicauta stigmata

Epicauta stigmata is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Dugès.

                                               

Epicauta straba

Epicauta straba is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Horn.

                                               

Epicauta strangulata

Epicauta strangulata is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Gerstaecker.

                                               

Epicauta strigata

Epicauta strigata is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1817 door Gyllenhal in Schoenherr.

                                               

Epicauta strigida

Epicauta strigida is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Marseul.

                                               

Epicauta strigosa

Epicauta strigosa is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1817 door Gyllenhal in Schoenherr.

                                               

Epicauta stuarti

Epicauta stuarti is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door LeConte.