ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 20
                                               

Epimastidia dampierensis

Epimastidia dampierensis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild.

                                               

Epimastidia fergussonia

Epimastidia fergussonia is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Fruhstorfer.

                                               

Epimastidia inops

Epimastidia inops is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Felder & Felder.

                                               

Epimastidia kapaura

Epimastidia kapaura is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Fruhstorfer.

                                               

Epimastidia pilumna

Epimastidia pilumna is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Epimastidia sodalis

Epimastidia sodalis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Grose-Smith & Kirby.

                                               

Epimecia nelvai

Epimecia nelvai is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Rothschild.

                                               

Epimecia ustula

Epimecia ustula is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Freyer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epimecinus alkirna

Epimecinus alkirna is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Desidae. Het dier behoort tot het geslacht Epimecinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Gray.

                                               

Epimecinus humilis

Epimecinus humilis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Desidae. Het dier behoort tot het geslacht Epimecinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Lucien Berland.

                                               

Epimecinus nexibilis

Epimecinus nexibilis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Desidae. Het dier behoort tot het geslacht Epimecinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Eugène Simon.

                                               

Epimecinus pullatus

Epimecinus pullatus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Desidae. Het dier behoort tot het geslacht Epimecinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Eugène Simon.

                                               

Epimecis akinaria

Epimecis akinaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Dognin.

                                               

Epimecis amianta

Epimecis amianta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Prout.

                                               

Epimecis benepicta

Epimecis benepicta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Epimecis confertistriga

Epimecis confertistriga is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Bastelberger.

                                               

Epimecis conjugaria

Epimecis conjugaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée.

                                               

Epimecis consimilis

Epimecis consimilis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epimecis curvilinea

Epimecis curvilinea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epimecis detexta

Epimecis detexta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Epimecis diffundaria

Epimecis diffundaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Epimecis fraternaria

Epimecis fraternaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée.

                                               

Epimecis fumistrota

Epimecis fumistrota is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Epimecis funeraria

Epimecis funeraria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schaus.

                                               

Epimecis marcida

Epimecis marcida is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Epimecis masica

Epimecis masica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Epimecis matronaria

Epimecis matronaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée.

                                               

Epimecis mundaria

Epimecis mundaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Epimecis patronaria

Epimecis patronaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Epimecis plumbilinea

Epimecis plumbilinea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epimecis pudicaria

Epimecis pudicaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.

                                               

Epimecis puellaria

Epimecis puellaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée.

                                               

Epimecis scolopaiae

Epimecis scolopaiae is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door Drury.

                                               

Epimecis semicompleta

Epimecis semicompleta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epimecis subalbida

Epimecis subalbida is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Warren.

                                               

Epimecis subroraria

Epimecis subroraria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Epimecis vexillata

Epimecis vexillata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder.

                                               

Epimecis virginiaria

Epimecis virginiaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1780 door Cramer.

                                               

Epimecyntis chlorogenes

Epimecyntis chlorogenes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Meyrick.

                                               

Epimecyntis eschatopa

Epimecyntis eschatopa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Meyrick.

                                               

Epimela minuta

Epimela minuta is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Medvedev.

                                               

Epimela nepalensis

Epimela nepalensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Takizawa.

                                               

Epimela Paraepimelazaitzevi

Epimela Paraepimelazaitzevi is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Medvedev.

                                               

Epimela tristis

Epimela tristis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Medvedev.

                                               

Epimelitta

Epimelitta is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Bates.

                                               

Epimelitta acutipennis

Epimelitta acutipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Fisher.

                                               

Epimelitta aglaia

Epimelitta aglaia is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Newman.

                                               

Epimelitta barbicrus

Epimelitta barbicrus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1818 door Kirby.

                                               

Epimelitta bicolor

Epimelitta bicolor is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Bates.

                                               

Epimelitta bleuzeni

Epimelitta bleuzeni is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Peñaherrera & Tavakilian.