ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 202
                                               

Eucriotettix oculatus

Eucriotettix oculatus is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Bolívar.

                                               

Eucriotettix peregrinus

Eucriotettix peregrinus is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Günther.

                                               

Eucriotettix ridleyi

Eucriotettix ridleyi is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Günther.

                                               

Eucriotettix rufescens

Eucriotettix rufescens is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Kirby.

                                               

Eucriotettix spinilobus

Eucriotettix spinilobus is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Hancock.

                                               

Eucriotettix strictivertex

Eucriotettix strictivertex is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Deng & Zheng.

                                               

Eucriotettix superfluus

Eucriotettix superfluus is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Günther.

                                               

Eucriotettix tenuis

Eucriotettix tenuis is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Günther.

                                               

Eucriotettix thienemanni

Eucriotettix thienemanni is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Günther.

                                               

Eucriotettix tricarinatus

Eucriotettix tricarinatus is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Bolívar.

                                               

Eucriotettix wuliangshanensis

Eucriotettix wuliangshanensis is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Zheng & Ou.

                                               

Eucrossus

Eucrossus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door LeConte.

                                               

Eucrossus villicornis

Eucrossus villicornis is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door LeConte.

                                               

Eucrostes astigmatica

Eucrostes astigmatica is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucrostes beatificata

Eucrostes beatificata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucrostes disparata

Eucrostes disparata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucrostes dominicaria

Eucrostes dominicaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.

                                               

Eucrostes euryxantha

Eucrostes euryxantha is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Prout.

                                               

Eucrostes indigenata

Eucrostes indigenata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1789 door de Villers. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucrostes pygmaea

Eucrostes pygmaea is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucrostes rhodophthalma

Eucrostes rhodophthalma is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucrostes rufociliaria

Eucrostes rufociliaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Herrich-Schäffer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucrostes simonyi

Eucrostes simonyi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Rebel.

                                               

Eucrostes solivaga

Eucrostes solivaga is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucryphycus californicus

Eucryphycus californicus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van puitalen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Starks & Mann.

                                               

Eucryptogona secularis

Eucryptogona secularis is een vlinder uit de familie van de Eriocottidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick.

                                               

Eucryptogona trichobathra

Eucryptogona trichobathra is een vlinder uit de familie van de Eriocottidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Lower.

                                               

Euctenurapteryx maculicaudaria

Euctenurapteryx maculicaudaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Motschulsky.

                                               

Euctenurapteryx paralellaria

Euctenurapteryx paralellaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Leech.

                                               

Eucycliophora

Eucycliophora is een klasse in de taxonomische indeling van de kransdiertjes, microscopisch kleine ongewervelde, veelcellige organismen met een kruikvormig lichaam. Er zijn slechts 2 soorten in deze stam bekend. Eucycliophora werd in 1995 beschre ...

                                               

Eucyclogobius newberryi

Eucyclogobius newberryi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van grondels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Girard. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als Kwetsbaar, beo ...

                                               

Eucyclomela laysi

Eucyclomela laysi is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Medvedev.

                                               

Eucyclomela philippina

Eucyclomela philippina is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Medvedev.

                                               

Eucyclopera abdulla

Eucyclopera abdulla is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Dyar.

                                               

Eucyclopera argentinensis

Eucyclopera argentinensis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucyclopera arida

Eucyclopera arida is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Skinner.

                                               

Eucyclopera boliviana

Eucyclopera boliviana is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Forster.

                                               

Eucyclopera carpintera

Eucyclopera carpintera is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Eucyclopera chorion

Eucyclopera chorion is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Dyar.

                                               

Eucyclopera coronado

Eucyclopera coronado is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Knowlton.

                                               

Eucyclopera cynara

Eucyclopera cynara is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Eucyclopera cynossema

Eucyclopera cynossema is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Eucyclopera cypris

Eucyclopera cypris is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Eucyclopera ducei

Eucyclopera ducei is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Schaus.

                                               

Eucyclopera flaviceps

Eucyclopera flaviceps is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Burmeister.

                                               

Eucyclopera minuta

Eucyclopera minuta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eucyclopera plagidisca

Eucyclopera plagidisca is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Hampson.

                                               

Eucyclops acanthoides

Eucyclops acanthoides is een eenoogkreeftjessoort uit de familie van de Cyclopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Douwe.

                                               

Eucyclops affinis

Eucyclops affinis is een eenoogkreeftjessoort uit de familie van de Cyclopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Sars G.O.

                                               

Eucyclops agilis

Eucyclops agilis is een eenoogkreeftjessoort uit de familie van de Cyclopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Koch.