ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 21
                                               

Episoriculus macrurus

Episoriculus macrurus is een zoogdier uit de familie van de spitsmuizen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Blanford in 1888.

                                               

Episothalma cognataria

Episothalma cognataria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Episothalma obscurata

Episothalma obscurata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Episothalma ocellata

Episothalma ocellata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Swinhoe.

                                               

Episothalma robustaria

Episothalma robustaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée.

                                               

Episothalma sequestrata

Episothalma sequestrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Prout.

                                               

Episothalma subaurata

Episothalma subaurata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren.

                                               

Episparina charassota

Episparina charassota is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Episparina connubens

Episparina connubens is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Holland.

                                               

Episparina gomphiona

Episparina gomphiona is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Episparina hieroglyphica

Episparina hieroglyphica is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Holland.

                                               

Episparina lamprima

Episparina lamprima is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Holland.

                                               

Episparis agnesae

Episparis agnesae is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Pelletier. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis brunoi

Episparis brunoi is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Pelletier. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis charassota

Episparis charassota is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis connubens

Episparis connubens is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis costistriga

Episparis costistriga is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Episparis docta

Episparis docta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Schaus.

                                               

Episparis emmanueli

Episparis emmanueli is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Pelletier. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis farinosa

Episparis farinosa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Bryk. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis fenestrifera

Episparis fenestrifera is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Bryk. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis fuscilinea

Episparis fuscilinea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Pelletier.

                                               

Episparis gomphiona

Episparis gomphiona is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis grandis

Episparis grandis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Pelletier. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis hannemanni

Episparis hannemanni is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Pelletier. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis hieroglyphica

Episparis hieroglyphica is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis homoeosema

Episparis homoeosema is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis hyalinata

Episparis hyalinata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis jacquelina

Episparis jacquelina is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Swinhoe.

                                               

Episparis lamprima

Episparis lamprima is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis leucotessellis

Episparis leucotessellis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis liturata

Episparis liturata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Fabricius.

                                               

Episparis lunata

Episparis lunata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis malagas

Episparis malagas is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Viette.

                                               

Episparis malagasy

Episparis malagasy is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis minima

Episparis minima is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Pelletier.

                                               

Episparis monochroma

Episparis monochroma is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Episparis penetrata

Episparis penetrata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis pyrocausta

Episparis pyrocausta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Episparis sejunctata

Episparis sejunctata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Walker.

                                               

Episparis semicaecata

Episparis semicaecata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Berio.

                                               

Episparis sinistra

Episparis sinistra is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis spilothyris

Episparis spilothyris is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis sponsata

Episparis sponsata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Fabricius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis sublibatrix

Episparis sublibatrix is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Bryk.

                                               

Episparis sylvani

Episparis sylvani is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Pelletier. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis taiwana

Episparis taiwana is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Wileman & West.

                                               

Episparis tortuosalis

Episparis tortuosalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Moore.

                                               

Episparis vitrea

Episparis vitrea is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Saalmüller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episparis xanthographa

Episparis xanthographa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.