ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 211
                                               

Eucosma euryochra

Eucosma euryochra is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Bradley.

                                               

Eucosma eurypolia

Eucosma eurypolia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma eutechna

Eucosma eutechna is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Meyrick.

                                               

Eucosma evidens

Eucosma evidens is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick.

                                               

Eucosma exacerbatricana

Eucosma exacerbatricana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma excerptionana

Eucosma excerptionana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma exclusoriana

Eucosma exclusoriana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma excusabilis

Eucosma excusabilis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma explicatana

Eucosma explicatana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kennel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma exquisitana

Eucosma exquisitana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Christoph.

                                               

Eucosma externa

Eucosma externa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Eversmann.

                                               

Eucosma fandana

Eucosma fandana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma favicolor

Eucosma favicolor is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eucosma featmiana

Eucosma featmiana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door McDunnough.

                                               

Eucosma fernaldana

Eucosma fernaldana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Grote.

                                               

Eucosma fervidana

Eucosma fervidana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma fibuligera

Eucosma fibuligera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Eucosma fiskeana

Eucosma fiskeana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Kearfott.

                                               

Eucosma flavispecula

Eucosma flavispecula is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Kuznetsov. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma florescens

Eucosma florescens is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma floridana

Eucosma floridana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma fofana

Eucosma fofana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma fortunana

Eucosma fortunana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma franclemonti

Eucosma franclemonti is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Powell.

                                               

Eucosma fraudabilis

Eucosma fraudabilis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma fraudulentana

Eucosma fraudulentana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kennel.

                                               

Eucosma fritillana

Eucosma fritillana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Blanchard & Knudson.

                                               

Eucosma fugitivana

Eucosma fugitivana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Meyrick.

                                               

Eucosma fulminana

Eucosma fulminana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma fulvana

Eucosma fulvana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Stephens. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma funesta

Eucosma funesta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Filipjev.

                                               

Eucosma fuscana

Eucosma fuscana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma fuscicaput

Eucosma fuscicaput is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Diakonoff.

                                               

Eucosma fuscida

Eucosma fuscida is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Kuznetsov. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma fusculana

Eucosma fusculana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Zeller.

                                               

Eucosma galactitis

Eucosma galactitis is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma galenapunctana

Eucosma galenapunctana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Kearfott.

                                               

Eucosma getonia

Eucosma getonia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Razowski.

                                               

Eucosma giarabubensis

Eucosma giarabubensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Turati.

                                               

Eucosma giganteana

Eucosma giganteana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Riley.

                                               

Eucosma gilletteana

Eucosma gilletteana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Dyar.

                                               

Eucosma glandulosana

Eucosma glandulosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Walsingham.

                                               

Eucosma glebana

Eucosma glebana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Snellen.

                                               

Eucosma glomerana

Eucosma glomerana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma gloriola

Eucosma gloriola is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Heinrich.

                                               

Eucosma glyphicodes

Eucosma glyphicodes is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma gomonana

Eucosma gomonana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma gomphacma

Eucosma gomphacma is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma gonzalezalvarezi

Eucosma gonzalezalvarezi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Agenjo. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma gorodkovi

Eucosma gorodkovi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Kuznetsov.