ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 214
                                               

Eucosma malacodes

Eucosma malacodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick.

                                               

Eucosma malitiosana

Eucosma malitiosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kennel.

                                               

Eucosma mancipiana

Eucosma mancipiana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Mann.

                                               

Eucosma marmara

Eucosma marmara is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma marmarophanes

Eucosma marmarophanes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Eucosma marocana

Eucosma marocana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Lucas.

                                               

Eucosma matutina

Eucosma matutina is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Grote.

                                               

Eucosma mediostriata

Eucosma mediostriata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Walsingham.

                                               

Eucosma melanocosma

Eucosma melanocosma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eucosma meridaspis

Eucosma meridaspis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eucosma meridospila

Eucosma meridospila is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eucosma messingiana

Eucosma messingiana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1837 door Fischer v. Roslerstamm. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma metagrapta

Eucosma metagrapta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.

                                               

Eucosma metagypsa

Eucosma metagypsa is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma metamorphica

Eucosma metamorphica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick.

                                               

Eucosma metana

Eucosma metana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Kennel.

                                               

Eucosma metaspilana

Eucosma metaspilana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eucosma metria

Eucosma metria is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Falkovich.

                                               

Eucosma mirana

Eucosma mirana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Caradja.

                                               

Eucosma mirificana

Eucosma mirificana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Peyerimhoff. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma mirosignata

Eucosma mirosignata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Heinrich.

                                               

Eucosma mobilensis

Eucosma mobilensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma mochlophorana

Eucosma mochlophorana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Meyrick.

                                               

Eucosma modicana

Eucosma modicana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Zeller.

                                               

Eucosma mollita

Eucosma mollita is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Eucosma momana

Eucosma momana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma monitorana

Eucosma monitorana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Heinrich.

                                               

Eucosma monitrix

Eucosma monitrix is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick.

                                               

Eucosma monoensis

Eucosma monoensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Powell.

                                               

Eucosma monogrammana

Eucosma monogrammana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Zeller.

                                               

Eucosma monstratana

Eucosma monstratana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma morrisoni

Eucosma morrisoni is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Walsingham.

                                               

Eucosma muguraxana

Eucosma muguraxana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Kostyuk.

                                               

Eucosma muliebris

Eucosma muliebris is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eucosma muscosa

Eucosma muscosa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eucosma nandana

Eucosma nandana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma nasuta

Eucosma nasuta is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma nereidopa

Eucosma nereidopa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eucosma nesiotes

Eucosma nesiotes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Walsingham.

                                               

Eucosma nessebarana

Eucosma nessebarana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Soffner.

                                               

Eucosma neurosticha

Eucosma neurosticha is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma nigromaculana

Eucosma nigromaculana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1811 door Haworth.

                                               

Eucosma niphaspis

Eucosma niphaspis is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma nipponica

Eucosma nipponica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Kawabe.

                                               

Eucosma nitida

Eucosma nitida is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma nitidulana

Eucosma nitidulana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Zeller.

                                               

Eucosma nitorana

Eucosma nitorana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Kuznetsov.

                                               

Eucosma niveicaput

Eucosma niveicaput is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Walsingham.

                                               

Eucosma niveipalpis

Eucosma niveipalpis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Meyrick.

                                               

Eucosma noctivola

Eucosma noctivola is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.