ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 216
                                               

Eucosma phaeochyta

Eucosma phaeochyta is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Bradley. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma phaeoloma

Eucosma phaeoloma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma phaeoscia

Eucosma phaeoscia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Meyrick.

                                               

Eucosma pharangodes

Eucosma pharangodes is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma phoenocrossa

Eucosma phoenocrossa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick.

                                               

Eucosma pica

Eucosma pica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Walsingham.

                                               

Eucosma picrodella

Eucosma picrodella is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.

                                               

Eucosma platanaspis

Eucosma platanaspis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Eucosma plumbaginea

Eucosma plumbaginea is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma pollutana

Eucosma pollutana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Eucosma polymita

Eucosma polymita is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma polyphaea

Eucosma polyphaea is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Eucosma polyplega

Eucosma polyplega is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Turner.

                                               

Eucosma polyxena

Eucosma polyxena is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Meyrick.

                                               

Eucosma ponderosa

Eucosma ponderosa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Powell.

                                               

Eucosma porpota

Eucosma porpota is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Meyrick.

                                               

Eucosma potamias

Eucosma potamias is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick.

                                               

Eucosma praesumptiosa

Eucosma praesumptiosa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma primulana

Eucosma primulana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma pristinana

Eucosma pristinana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Eucosma procellariana

Eucosma procellariana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eucosma procellosa

Eucosma procellosa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick.

                                               

Eucosma projecta

Eucosma projecta is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma prominens

Eucosma prominens is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eucosma proximana

Eucosma proximana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Caradja.

                                               

Eucosma prudens

Eucosma prudens is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick.

                                               

Eucosma psychrodora

Eucosma psychrodora is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Meyrick.

                                               

Eucosma pulveratana

Eucosma pulveratana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Eucosma purpurissatana

Eucosma purpurissatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma pylonitis

Eucosma pylonitis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.

                                               

Eucosma pyricolana

Eucosma pyricolana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Murtfeldt.

                                               

Eucosma pyrrhulana

Eucosma pyrrhulana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Eucosma quinquemaculana

Eucosma quinquemaculana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Robinson.

                                               

Eucosma radiolana

Eucosma radiolana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Eversmann.

                                               

Eucosma ragonoti

Eucosma ragonoti is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Walsingham.

                                               

Eucosma rasdolnyana

Eucosma rasdolnyana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Christoph.

                                               

Eucosma recentana

Eucosma recentana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Zerny.

                                               

Eucosma referenda

Eucosma referenda is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Eucosma regionalis

Eucosma regionalis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Eucosma religiosa

Eucosma religiosa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick.

                                               

Eucosma rescissoriana

Eucosma rescissoriana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Heinrich.

                                               

Eucosma resumptana

Eucosma resumptana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eucosma rhymogramma

Eucosma rhymogramma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Meyrick.

                                               

Eucosma riciniata

Eucosma riciniata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick.

                                               

Eucosma ridingsana

Eucosma ridingsana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Robinson.

                                               

Eucosma rigena

Eucosma rigena is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Meyrick.

                                               

Eucosma rigens

Eucosma rigens is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma rigidana

Eucosma rigidana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Snellen.

                                               

Eucosma rindgei

Eucosma rindgei is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Miller.

                                               

Eucosma robinsonana

Eucosma robinsonana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Augustus Radcliffe Grote. Hij noemde de soort naar de entomoloog Coleman Townsend Robi ...