ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 217
                                               

Eucosma roseni

Eucosma roseni is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Obraztsov.

                                               

Eucosma rubescena

Eucosma rubescena is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Constant.

                                               

Eucosma rufescens

Eucosma rufescens is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick.

                                               

Eucosma russeola

Eucosma russeola is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Heinrich.

                                               

Eucosma rusticana

Eucosma rusticana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Kearfott.

                                               

Eucosma saburrana

Eucosma saburrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Zeller.

                                               

Eucosma salaciana

Eucosma salaciana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Blanchard & Knudson.

                                               

Eucosma saliciana

Eucosma saliciana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Clemens.

                                               

Eucosma salticola

Eucosma salticola is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma samoana

Eucosma samoana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rebel.

                                               

Eucosma sandana

Eucosma sandana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma sandiego

Eucosma sandiego is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Kearfott.

                                               

Eucosma sandonia

Eucosma sandonia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick.

                                               

Eucosma sandycitis

Eucosma sandycitis is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma sardoensis

Eucosma sardoensis is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma satellitana

Eucosma satellitana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Eucosma saussureana

Eucosma saussureana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Benander. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma scenica

Eucosma scenica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick.

                                               

Eucosma scopoliana

Eucosma scopoliana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1811 door Haworth.

                                               

Eucosma scopulosana

Eucosma scopulosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Eucosma scorzonerana

Eucosma scorzonerana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Benander. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucosma scutana

Eucosma scutana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Constant.

                                               

Eucosma scutiformis

Eucosma scutiformis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Eucosma selenana

Eucosma selenana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Mabille.

                                               

Eucosma semicurva

Eucosma semicurva is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick.

                                               

Eucosma semirufana

Eucosma semirufana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Christoph.

                                               

Eucosma serapicana

Eucosma serapicana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma serpentana

Eucosma serpentana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Walsingham.

                                               

Eucosma shastana

Eucosma shastana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Walsingham.

                                               

Eucosma siccescens

Eucosma siccescens is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma sierrae

Eucosma sierrae is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Blanchard & Knudson.

                                               

Eucosma similiana

Eucosma similiana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Clemens.

                                               

Eucosma simplex

Eucosma simplex is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door McDunnough.

                                               

Eucosma sinensis

Eucosma sinensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Walsingham.

                                               

Eucosma snyderana

Eucosma snyderana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma sollenis

Eucosma sollenis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick.

                                               

Eucosma sollennis

Eucosma sollennis is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma somalica

Eucosma somalica is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Durrant. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma sombreana

Eucosma sombreana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Kearfott.

                                               

Eucosma sonomana

Eucosma sonomana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma sororiana

Eucosma sororiana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Eucosma sosana

Eucosma sosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma spaldingana

Eucosma spaldingana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Eucosma sparactis

Eucosma sparactis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick.

                                               

Eucosma sparsana

Eucosma sparsana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Rebel.

                                               

Eucosma speculatrix

Eucosma speculatrix is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Meyrick.

                                               

Eucosma sperryana

Eucosma sperryana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door McDunnough.

                                               

Eucosma sphalerodes

Eucosma sphalerodes is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucosma spicea

Eucosma spicea is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick.

                                               

Eucosma spiculifera

Eucosma spiculifera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick.