ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 219
                                               

Eudistoma australe

Eudistoma australe is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Monniot.

                                               

Eudistoma banyulense

Eudistoma banyulense is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Brément.

                                               

Eudistoma bifurcum

Eudistoma bifurcum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma bituminis

Eudistoma bituminis is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Monniot, Monniot, Griffiths & Schleyer.

                                               

Eudistoma bulbatum

Eudistoma bulbatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma caeruleum

Eudistoma caeruleum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Sluiter.

                                               

Eudistoma capsulatum

Eudistoma capsulatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Van Name.

                                               

Eudistoma carnosum

Eudistoma carnosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma carolinense

Eudistoma carolinense is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Van Name.

                                               

Eudistoma caverium

Eudistoma caverium is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Meenakshi.

                                               

Eudistoma circumvallatum

Eudistoma circumvallatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Sluiter.

                                               

Eudistoma clarum

Eudistoma clarum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Van Name.

                                               

Eudistoma clavatum

Eudistoma clavatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Rocha & Bonnet.

                                               

Eudistoma clivosum

Eudistoma clivosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Sanamyan, Schories & Sanamyan.

                                               

Eudistoma constrictum

Eudistoma constrictum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma convocatum

Eudistoma convocatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Kott.

                                               

Eudistoma diaphanes

Eudistoma diaphanes is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Ritter & Forsyth.

                                               

Eudistoma discederata

Eudistoma discederata is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Kott.

                                               

Eudistoma eboreum

Eudistoma eboreum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma elongatum

Eudistoma elongatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Herdman.

                                               

Eudistoma etiennae

Eudistoma etiennae is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Monniot F.

                                               

Eudistoma fasciculum

Eudistoma fasciculum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma fluorescens

Eudistoma fluorescens is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma fragum

Eudistoma fragum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Monniot.

                                               

Eudistoma fucatum

Eudistoma fucatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma gilboviride

Eudistoma gilboviride is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Sluiter.

                                               

Eudistoma glabrum

Eudistoma glabrum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Sluiter.

                                               

Eudistoma glaucum

Eudistoma glaucum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Sluiter.

                                               

Eudistoma globosum

Eudistoma globosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Kott.

                                               

Eudistoma gracilum

Eudistoma gracilum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma hepaticum

Eudistoma hepaticum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Van Name.

                                               

Eudistoma hospitale

Eudistoma hospitale is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door F. Monniot.

                                               

Eudistoma ifani

Eudistoma ifani is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Monniot.

                                               

Eudistoma illotum

Eudistoma illotum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Sluiter.

                                               

Eudistoma inauratum

Eudistoma inauratum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma incrustatum

Eudistoma incrustatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma incubitum

Eudistoma incubitum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma kauderni

Eudistoma kauderni is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Michaelsen.

                                               

Eudistoma kaverium

Eudistoma kaverium is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Meenakshi.

                                               

Eudistoma kurilense

Eudistoma kurilense is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Sanamyan.

                                               

Eudistoma laboutei

Eudistoma laboutei is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma lakshmiani

Eudistoma lakshmiani is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Renganathan.

                                               

Eudistoma laysani

Eudistoma laysani is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Distoma laysani, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Sluiter.

                                               

Eudistoma loricatum

Eudistoma loricatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Sluiter.

                                               

Eudistoma maculosum

Eudistoma maculosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma magnum

Eudistoma magnum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Médioni.

                                               

Eudistoma malum

Eudistoma malum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma marianense

Eudistoma marianense is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Tokioka.

                                               

Eudistoma mexicanum

Eudistoma mexicanum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Van Name.

                                               

Eudistoma microlarvum

Eudistoma microlarvum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.