ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 220
                                               

Eudistoma modestum

Eudistoma modestum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Sluiter.

                                               

Eudistoma molle

Eudistoma molle is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Ritter.

                                               

Eudistoma mucosum

Eudistoma mucosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Drasche.

                                               

Eudistoma multiperforatum

Eudistoma multiperforatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Sluiter.

                                               

Eudistoma murrayi

Eudistoma murrayi is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Archidistoma murrayi, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Kott.

                                               

Eudistoma niveum

Eudistoma niveum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma obscuratum

Eudistoma obscuratum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Van Name.

                                               

Eudistoma occultum

Eudistoma occultum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Monniot, Monniot, Griffiths & Schleyer.

                                               

Eudistoma olivaceum

Eudistoma olivaceum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Van Name.

                                               

Eudistoma one

Eudistoma one is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma ovatum

Eudistoma ovatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Herdman.

                                               

Eudistoma pachecae

Eudistoma pachecae is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Van Name.

                                               

Eudistoma paesslerioides

Eudistoma paesslerioides is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Michaelsen.

                                               

Eudistoma planum

Eudistoma planum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Pérès.

                                               

Eudistoma platense

Eudistoma platense is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Van Name.

                                               

Eudistoma plumbeum

Eudistoma plumbeum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Della Valle.

                                               

Eudistoma pluritestae

Eudistoma pluritestae is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma posidonarium

Eudistoma posidonarium is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Daumézon.

                                               

Eudistoma pratulum

Eudistoma pratulum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma psammion

Eudistoma psammion is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Ritter & Forsyth.

                                               

Eudistoma punctatum

Eudistoma punctatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma purpureum

Eudistoma purpureum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma purpuropunctatum

Eudistoma purpuropunctatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Lambert.

                                               

Eudistoma pustulosum

Eudistoma pustulosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Monniot.

                                               

Eudistoma pyriforme

Eudistoma pyriforme is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Herdman.

                                               

Eudistoma ramosum

Eudistoma ramosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Millar.

                                               

Eudistoma recifense

Eudistoma recifense is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Millar.

                                               

Eudistoma reginum

Eudistoma reginum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma regularis

Eudistoma regularis is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Sluiter.

                                               

Eudistoma renieri

Eudistoma renieri is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Hartmeyer.

                                               

Eudistoma repens

Eudistoma repens is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Millar.

                                               

Eudistoma rhodopyge

Eudistoma rhodopyge is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Sluiter.

                                               

Eudistoma rigidum

Eudistoma rigidum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Tokioka.

                                               

Eudistoma ritteri

Eudistoma ritteri is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Van Name.

                                               

Eudistoma roseum

Eudistoma roseum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Vazquez & Ramos-Espla.

                                               

Eudistoma rubiginosum

Eudistoma rubiginosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma rubrum

Eudistoma rubrum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Tokioka.

                                               

Eudistoma sabulosum

Eudistoma sabulosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma sagamiana

Eudistoma sagamiana is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Tokioka.

                                               

Eudistoma segmentatum

Eudistoma segmentatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Sluiter.

                                               

Eudistoma sluiteri

Eudistoma sluiteri is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hartmeyer.

                                               

Eudistoma spiculiferum

Eudistoma spiculiferum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Millar.

                                               

Eudistoma stellatum

Eudistoma stellatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Monniot.

                                               

Eudistoma superlatum

Eudistoma superlatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma surinamense

Eudistoma surinamense is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Millar.

                                               

Eudistoma tarponense

Eudistoma tarponense is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Van Name.

                                               

Eudistoma tigrum

Eudistoma tigrum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma toealensis

Eudistoma toealensis is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Millar.

                                               

Eudistoma tokarae

Eudistoma tokarae is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Tokioka.

                                               

Eudistoma tokiokai

Eudistoma tokiokai is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Nishikawa.