ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 226
                                               

Eudrapa fontainei

Eudrapa fontainei is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudrapa grisea

Eudrapa grisea is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Pinhey. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudrapa lepraota

Eudrapa lepraota is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudrapa maculata

Eudrapa maculata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudrapa metathermeola

Eudrapa metathermeola is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudrapa mollis

Eudrapa mollis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudrapa olivaria

Eudrapa olivaria is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudrapa sogai

Eudrapa sogai is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudromidia frontalis

Eudromidia frontalis is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Henderson.

                                               

Eudromidia hendersoni

Eudromidia hendersoni is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Stebbing.

                                               

Eudromus ankavandrae

Eudromus ankavandrae is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Tschitscherine.

                                               

Eudromus bastardi

Eudromus bastardi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Alluaud.

                                               

Eudromus imerinae

Eudromus imerinae is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Alluaud.

                                               

Eudromus perrieri

Eudromus perrieri is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Fairmaire.

                                               

Eudromus striaticollis

Eudromus striaticollis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Brulle.

                                               

Eudryas brevipennis

Eudryas brevipennis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Stretch.

                                               

Eudryas cypris

Eudryas cypris is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Grote.

                                               

Eudryas grata

Eudryas grata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1793 door Fabricius.

                                               

Eudryas unio

Eudryas unio is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1827 door Hübner.

                                               

Eudrymopsis fugax

Eudrymopsis fugax is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Eudrymopsis orites

Eudrymopsis orites is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Turner.

                                               

Eudrymopsis xyloscopa

Eudrymopsis xyloscopa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Lower.

                                               

Eudryoctenes

Eudryoctenes is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Hintz.

                                               

Eudryoctenes africanus

Eudryoctenes africanus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Jordan.

                                               

Eudryoctenes spinipennis

Eudryoctenes spinipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Breuning.

                                               

Eudule albata

Eudule albata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Eudule allegra

Eudule allegra is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Schaus.

                                               

Eudule amica

Eudule amica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Druce.

                                               

Eudule annuligera

Eudule annuligera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Eudule arctiata

Eudule arctiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eudule austria

Eudule austria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Maassen.

                                               

Eudule basipuncta

Eudule basipuncta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eudule bimacula

Eudule bimacula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eudule ficaria

Eudule ficaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eudule ficulnea

Eudule ficulnea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eudule fidentia

Eudule fidentia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eudule flavinota

Eudule flavinota is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eudule hagno

Eudule hagno is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Druce.

                                               

Eudule halia

Eudule halia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eudule herona

Eudule herona is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eudule leopardina

Eudule leopardina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Druce.

                                               

Eudule limbata

Eudule limbata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Burmeister.

                                               

Eudule lucigerata

Eudule lucigerata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eudule ockendeni

Eudule ockendeni is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eudule orilochia

Eudule orilochia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eudule orislinea

Eudule orislinea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eudule parca

Eudule parca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eudule phlaearia

Eudule phlaearia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Staudinger.

                                               

Eudule pulchiocolora

Eudule pulchiocolora is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1823 door Hübner.

                                               

Eudule pyristacta

Eudule pyristacta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Prout.