ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 227
                                               

Eucytherura maculata

Eucytherura maculata is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Hu.

                                               

Eucytherura mayressi

Eucytherura mayressi is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Yasuhara, Okahashi & Cronin.

                                               

Eucytherura mistrettai

Eucytherura mistrettai is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Sissingh.

                                               

Eucytherura multituberculata

Eucytherura multituberculata is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Ayress, Whatley, Downing & Millson.

                                               

Eucytherura namericana

Eucytherura namericana is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Yasuhara, Okahashi & Cronin.

                                               

Eucytherura nanwanica

Eucytherura nanwanica is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Hu.

                                               

Eucytherura neoalae

Eucytherura neoalae is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Ishizaki.

                                               

Eucytherura noncaudata

Eucytherura noncaudata is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Hartmann-Schröder & Hartmann.

                                               

Eucytherura pinasensis

Eucytherura pinasensis is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Ishizaki & Günther.

                                               

Eucytherura poroleberis

Eucytherura poroleberis is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Ishizaki & Irizuki.

                                               

Eucytherura pulchra

Eucytherura pulchra is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Coimbra, Carreño & Michelli.

                                               

Eucytherura punctata

Eucytherura punctata is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Müller.

                                               

Eucytherura sanjoensis

Eucytherura sanjoensis is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Ishizaki & Günther.

                                               

Eucytherura spinicorona

Eucytherura spinicorona is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Cytheruridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Yasuhara, Okahashi & Cronin.

                                               

Eudactylota abstemia

Eudactylota abstemia is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Hodges.

                                               

Eudactylota barberella

Eudactylota barberella is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Busck.

                                               

Eudactylota diadota

Eudactylota diadota is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Hodges.

                                               

Eudactylota iobapta

Eudactylota iobapta is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eudactylota prosectrix

Eudactylota prosectrix is een vlinder uit de familie van de tastermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick.

                                               

Eudaemoneura haematosema

Eudaemoneura haematosema is een vlinder uit de familie Stathmopodidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Diakonoff.

                                               

Eudaemoneura lecithochra

Eudaemoneura lecithochra is een vlinder uit de familie Stathmopodidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Diakonoff.

                                               

Eudaemoneura woodiella

Eudaemoneura woodiella is een vlinder uit de familie Stathmopodidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Curtis.

                                               

Eudaemonia argiphontes

Eudaemonia argiphontes is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Maassen in 1877.

                                               

Eudaemonia argus

Eudaemonia argus is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Fabricius in 1777.

                                               

Eudaemonia batesi

Eudaemonia batesi is een vlinder uit de familie van de nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Bethune-Baker.

                                               

Eudaemonia colini

Eudaemonia colini is een vlinder uit de familie van de nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Bouvier.

                                               

Eudaemonia pohli

Eudaemonia pohli is een vlinder uit de familie van de nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Dufrane.

                                               

Eudaemonia troglophylla

Eudaemonia troglophylla is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Hampson in 1919.

                                               

Eudaemonia trogophylla

Eudaemonia trogophylla is een vlinder uit de familie van de nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Hampson.

                                               

Eudalaca aequifascia

Eudalaca aequifascia is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca albiplumis

Eudalaca albiplumis is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca albistriata

Eudalaca albistriata is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca ammon

Eudalaca ammon is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Wallengren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca amphiarma

Eudalaca amphiarma is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca aurifuscalis

Eudalaca aurifuscalis is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca bacotii

Eudalaca bacotii is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Quail. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca cretata

Eudalaca cretata is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Distant. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca crossosema

Eudalaca crossosema is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca crudeni

Eudalaca crudeni is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca eriogastra

Eudalaca eriogastra is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca exul

Eudalaca exul is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Herrich-Schäffer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca gutterata

Eudalaca gutterata is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca hololeuca

Eudalaca hololeuca is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca holophaea

Eudalaca holophaea is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door George Francis Hampson. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eudalaca homoterma

Eudalaca homoterma is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca ibex

Eudalaca ibex is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Wallengren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca infumata

Eudalaca infumata is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca isorrhoa

Eudalaca isorrhoa is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca leniflua

Eudalaca leniflua is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudalaca leucocyma

Eudalaca leucocyma is een vlinder uit de familie wortelboorders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.