ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 229
                                               

Eudarcia dalmaticum

Eudarcia dalmaticum is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia deferens

Eudarcia deferens is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eudarcia defluescens

Eudarcia defluescens is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Eudarcia derrai

Eudarcia derrai is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia diarthra

Eudarcia diarthra is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Meyrick.

                                               

Eudarcia echinatum

Eudarcia echinatum is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Petersen & Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia egregiellum

Eudarcia egregiellum is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Petersen.

                                               

Eudarcia eunitariaeella

Eudarcia eunitariaeella is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Chambers.

                                               

Eudarcia fasciata

Eudarcia fasciata is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Staudinger.

                                               

Eudarcia fibigeri

Eudarcia fibigeri is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia forsteri

Eudarcia forsteri is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Petersen. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia gallica

Eudarcia gallica is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Petersen. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia glaseri

Eudarcia glaseri is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Petersen. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia gracilis

Eudarcia gracilis is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Petersen.

                                               

Eudarcia graecum

Eudarcia graecum is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia granulatella

Eudarcia granulatella is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia haliplancta

Eudarcia haliplancta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Eudarcia hedemanni

Eudarcia hedemanni is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia hellenica

Eudarcia hellenica is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia herculanella

Eudarcia herculanella is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Capuse. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia holtzi

Eudarcia holtzi is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia ignara

Eudarcia ignara is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eudarcia incincta

Eudarcia incincta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Meyrick.

                                               

Eudarcia isoplaca

Eudarcia isoplaca is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door meyrick.

                                               

Eudarcia kasyi

Eudarcia kasyi is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Petersen. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia lamprodeta

Eudarcia lamprodeta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Meyrick.

                                               

Eudarcia lapidicolella

Eudarcia lapidicolella is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eudarcia lattakianum

Eudarcia lattakianum is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Petersen.

                                               

Eudarcia leopoldella

Eudarcia leopoldella is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1836 door O. G. Costa. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia lobata

Eudarcia lobata is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Petersen & Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia mensella

Eudarcia mensella is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Walsingham. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia montanum

Eudarcia montanum is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia moreae

Eudarcia moreae is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Petersen & Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia nerviella

Eudarcia nerviella is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Amsel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia nigraella

Eudarcia nigraella is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Mariani. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia palanfreella

Eudarcia palanfreella is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Baldizzone & Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia petrologa

Eudarcia petrologa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Meyrick.

                                               

Eudarcia plumella

Eudarcia plumella is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Walsingham.

                                               

Eudarcia protograpta

Eudarcia protograpta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick.

                                               

Eudarcia richardsoni

Eudarcia richardsoni is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Walsingham. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia romanum

Eudarcia romanum is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Petersen. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia sacculata

Eudarcia sacculata is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Gozmany.

                                               

Eudarcia sardoa

Eudarcia sardoa is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Passerin dEntreves. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia saucropis

Eudarcia saucropis is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudarcia servilis

Eudarcia servilis is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eudarcia sesquitertia

Eudarcia sesquitertia is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick.

                                               

Eudarcia simulatricella

Eudarcia simulatricella is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Clemens.

                                               

Eudarcia subtile

Eudarcia subtile is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Petersen.

                                               

Eudarcia sutteri

Eudarcia sutteri is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Gaedike. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudarcia tetraonella

Eudarcia tetraonella is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Walsingham.