ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 230
                                               

Eugahania flaviscapus

Eugahania flaviscapus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Singh & Agarwal.

                                               

Eugahania fumipennis

Eugahania fumipennis is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Ratzeburg.

                                               

Eugahania gyitangensis

Eugahania gyitangensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Liao.

                                               

Eugahania indicus

Eugahania indicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Singh & Agarwal.

                                               

Eugahania latiscapus

Eugahania latiscapus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Ishii.

                                               

Eugahania limnatis

Eugahania limnatis is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Sharkov.

                                               

Eugahania mongolica

Eugahania mongolica is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Hoffer.

                                               

Eugahania trjapitzini

Eugahania trjapitzini is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Sharkov.

                                               

Eugahania yanoi

Eugahania yanoi is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Tachikawa.

                                               

Eugaleruca bonhourei

Eugaleruca bonhourei is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Laboissiere.

                                               

Eugaleruca congoensis

Eugaleruca congoensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Laboissiere.

                                               

Eugaleruca testacea

Eugaleruca testacea is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Laboissiere.

                                               

Eugaleruca tibialis

Eugaleruca tibialis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Laboissiere.

                                               

Eugamandus

Eugamandus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Fisher.

                                               

Eugamandus cayamae

Eugamandus cayamae is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Fisher.

                                               

Eugamandus darlingtoni

Eugamandus darlingtoni is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Fisher.

                                               

Eugamandus flavipes

Eugamandus flavipes is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Fisher.

                                               

Eugamandus jamaicensis

Eugamandus jamaicensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Vitali.

                                               

Eugamandus oakleyi

Eugamandus oakleyi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Fisher.

                                               

Eugamandus ricarti

Eugamandus ricarti is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Micheli.

                                               

Eugamandus schwarzi

Eugamandus schwarzi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Fisher.

                                               

Eugamandus tuberculatus

Eugamandus tuberculatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Fisher.

                                               

Eugaster berlandi

Eugaster berlandi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Lucien Chopard.

                                               

Eugaster fernandezi

Eugaster fernandezi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Graells.

                                               

Eugaster guyoni

Eugaster guyoni is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Serville.

                                               

Eugaster laevigata

Eugaster laevigata is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Lucien Chopard.

                                               

Eugaster mathiasi

Eugaster mathiasi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Bleton.

                                               

Eugaster mimeuri

Eugaster mimeuri is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Lucien Chopard.

                                               

Eugaster nigripes

Eugaster nigripes is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Lucien Chopard.

                                               

Eugaster powysi

Eugaster powysi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Kirby.

                                               

Eugaster rungsi

Eugaster rungsi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Bleton.

                                               

Eugaster spinulosa

Eugaster spinulosa is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1763 door Johannson.

                                               

Eugasteroides frater

Eugasteroides frater is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Kirby.

                                               

Eugasteroides inermis

Eugasteroides inermis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Uvarov.

                                               

Eugasteroides karschi

Eugasteroides karschi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Weidner.

                                               

Eugasteroides loricatus

Eugasteroides loricatus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Gerstaecker.

                                               

Eugasteroides servillei

Eugasteroides servillei is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Reiche & Fairmaire.

                                               

Eugasteroides woodii

Eugasteroides woodii is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Kirby.

                                               

Eugaurax floridensis

Eugaurax floridensis is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Malloch.

                                               

Eugenacris portentosa

Eugenacris portentosa is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Descamps & Amédégnato.

                                               

Eugenacris pulchra

Eugenacris pulchra is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Descamps & Amédégnato.

                                               

Eugenysa grossa

Eugenysa grossa is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Eugenysa jasinskii

Eugenysa jasinskii is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Borowiec & Dabrowska.

                                               

Eugenysa martae

Eugenysa martae is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Borowiec.

                                               

Eugenysa unicolor

Eugenysa unicolor is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Borowiec & Dabrowska.

                                               

Eugerda arctica

Eugerda arctica is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Svavarsson.

                                               

Eugerda dubia

Eugerda dubia is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Malyutina & Kussakin.

                                               

Eugerda elegans

Eugerda elegans is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Kussakin.

                                               

Eugerda filipes

Eugerda filipes is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Hult.

                                               

Eugerda fragilis

Eugerda fragilis is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Kussakin.