ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 231
                                               

Eugenysa martae

Eugenysa martae is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Borowiec.

                                               

Eugenysa unicolor

Eugenysa unicolor is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Borowiec & Dabrowska.

                                               

Eugerda arctica

Eugerda arctica is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Svavarsson.

                                               

Eugerda dubia

Eugerda dubia is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Malyutina & Kussakin.

                                               

Eugerda elegans

Eugerda elegans is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Kussakin.

                                               

Eugerda filipes

Eugerda filipes is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Hult.

                                               

Eugerda fragilis

Eugerda fragilis is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Kussakin.

                                               

Eugerda fulcimandibulata

Eugerda fulcimandibulata is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Hessler.

                                               

Eugerda gurjanovae

Eugerda gurjanovae is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Malyutina & Kussakin.

                                               

Eugerda imbricata

Eugerda imbricata is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Hessler.

                                               

Eugerda intermedia

Eugerda intermedia is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Hult.

                                               

Eugerda kamtschatica

Eugerda kamtschatica is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Kussakin.

                                               

Eugerda mandibulata

Eugerda mandibulata is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Malyutina & Kussakin.

                                               

Eugerda pannosa

Eugerda pannosa is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Hessler.

                                               

Eugerda reticulata

Eugerda reticulata is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Gurjanova.

                                               

Eugerda setifluxa

Eugerda setifluxa is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Hessler.

                                               

Eugerda svavarssoni

Eugerda svavarssoni is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door George.

                                               

Eugerda tenuimana

Eugerda tenuimana is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door G.O. Sars.

                                               

Eugerdella armata

Eugerdella armata is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door G. O. Sars.

                                               

Eugerdella coarctata

Eugerdella coarctata is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door G.O Sars.

                                               

Eugerdella distincta

Eugerdella distincta is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Birstein.

                                               

Eugerdella hessleri

Eugerdella hessleri is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Just.

                                               

Eugerdella huberti

Eugerdella huberti is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Schnurr & Brix.

                                               

Eugerdella ischnomesoides

Eugerdella ischnomesoides is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Hessler.

                                               

Eugerdella lateralis

Eugerdella lateralis is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door G. O. Sars.

                                               

Eugerdella longimana

Eugerdella longimana is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Vanhöffen.

                                               

Eugerdella margaretae

Eugerdella margaretae is een pissebeddensoort uit de familie van de Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Zemko & Brix.

                                               

Eugerdella minutula

Eugerdella minutula is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Mezhov.

                                               

Eugerdella natator

Eugerdella natator is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Hansen.

                                               

Eugerdella ordinaria

Eugerdella ordinaria is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Mezhov.

                                               

Eugerdella polita

Eugerdella polita is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Hansen.

                                               

Eugerdella pugilator

Eugerdella pugilator is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Hessler.

                                               

Eugerdella serrata

Eugerdella serrata is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Brix.

                                               

Eugerdella theodori

Eugerdella theodori is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Brix.

                                               

Eugerdella zenkevitschi

Eugerdella zenkevitschi is een pissebed uit de familie Desmosomatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Gurjanova.

                                               

Eugerres axillaris

Eugerres axillaris is een straalvinnige vissensoort uit de familie van mojarras. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Günther. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beo ...

                                               

Eugerres brasilianus

Eugerres brasilianus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van mojarras. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Cuvier.

                                               

Eugerres brevimanus

Eugerres brevimanus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van mojarras. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Günther. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, be ...

                                               

Eugerres lineatus

Eugerres lineatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van mojarras. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1821 door Humboldt. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beo ...

                                               

Eugerres mexicanus

Eugerres mexicanus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de mojarras. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Steindachner.

                                               

Eugerres periche

Eugerres periche is een straalvinnige vissensoort uit de familie van mojarras. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Evermann & Radcliffe. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als Onzeker ...

                                               

Eugerres plumieri

Eugerres plumieri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van mojarras. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Cuvier.

                                               

Eugivira carisca

Eugivira carisca is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Eugivira durangona

Eugivira durangona is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Eugivira ornata

Eugivira ornata is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Eugivira pallidicosta

Eugivira pallidicosta is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Eugivira pardana

Eugivira pardana is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Eugivira philomela

Eugivira philomela is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Schaus.

                                               

Eugivira plagiata

Eugivira plagiata is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Eugivira pulverosa

Eugivira pulverosa is een vlinder uit de familie van de houtboorders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.