ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 232
                                               

Eudendrium cyathiferum

Eudendrium cyathiferum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium cyathiferum werd in 1904 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Elof Jäderholm. De soort werd in 1902 gevonde ...

                                               

Eudendrium deciduum

Eudendrium deciduum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium deciduum werd in 1957 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Millard.

                                               

Eudendrium deforme

Eudendrium deforme is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium deforme werd in 1905 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Hartlaub.

                                               

Eudendrium dispar

Eudendrium dispar is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium dispar werd in 1862 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door L. Agassiz.

                                               

Eudendrium distichum

Eudendrium distichum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium distichum werd in 1879 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Clarke.

                                               

Eudendrium exiguum

Eudendrium exiguum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium exiguum werd in 1877 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Allman.

                                               

Eudendrium eximium

Eudendrium eximium is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium eximium werd in 1877 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Allman.

                                               

Eudendrium fruticosum

Eudendrium fruticosum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium fruticosum werd in 1877 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Allman.

                                               

Eudendrium garis

Eudendrium garis is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium garis werd in 2006 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Puce, Cerrano, Di Camillo, Bavestrello & Marques.

                                               

Eudendrium generale

Eudendrium generale is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium generale werd in 1885 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door von Lendenfeld.

                                               

Eudendrium glomeratum

Eudendrium glomeratum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium glomeratum werd in 1952 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Picard.

                                               

Eudendrium infundibuliforme

Eudendrium infundibuliforme is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium infundibuliforme werd in 1890 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kirkpatrick.

                                               

Eudendrium irregulare

Eudendrium irregulare is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium irregulare werd in 1922 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Fraser.

                                               

Eudendrium jaederholmi

Eudendrium jaederholmi is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium jaederholmi werd in 2002 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Puce, Cerrano & Bavestrello.

                                               

Eudendrium japonicum

Eudendrium japonicum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium japonicum werd in 1954 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Yamada.

                                               

Eudendrium kirkpatricki

Eudendrium kirkpatricki is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium kirkpatricki werd in 1985 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Watson.

                                               

Eudendrium klausi

Eudendrium klausi is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium klausi werd in 2005 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Puce, Cerrano, Marques & Bavestrello.

                                               

Eudendrium laxum

Eudendrium laxum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium laxum werd in 1877 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Allman.

                                               

Eudendrium macquariensis

Eudendrium macquariensis is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium macquariensis werd in 2003 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Watson.

                                               

Eudendrium magnificum

Eudendrium magnificum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium magnificum werd in 1954 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Yamada.

                                               

Eudendrium maldivense

Eudendrium maldivense is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium maldivense werd in 1905 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Borradaile.

                                               

Eudendrium maorianus

Eudendrium maorianus is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium maorianus werd in 1996 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Schuchert.

                                               

Eudendrium merulum

Eudendrium merulum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium merulum werd in 1985 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Watson.

                                               

Eudendrium minutum

Eudendrium minutum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium minutum werd in 1985 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Watson.

                                               

Eudendrium moulouyensis

Eudendrium moulouyensis is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium moulouyensis werd in 2000 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Marques, Peña Cantero & Vervoort.

                                               

Eudendrium mucronatum

Eudendrium mucronatum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium mucronatum werd in 1926 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Billard.

                                               

Eudendrium nambuccense

Eudendrium nambuccense is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium nambuccense werd in 1985 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Watson.

                                               

Eudendrium nodosum

Eudendrium nodosum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium nodosum werd in 1938 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Fraser.

                                               

Eudendrium novazealandiae

Eudendrium novazealandiae is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium novazealandiae werd in 1890 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Marktanner-Turneretscher.

                                               

Eudendrium pennycuikae

Eudendrium pennycuikae is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium pennycuikae werd in 1985 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Watson.

                                               

Eudendrium pocaruquarum

Eudendrium pocaruquarum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium pocaruquarum werd in 1995 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Marques.

                                               

Eudendrium racemosum

Eudendrium racemosum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium racemosum werd in 1785 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cavolini.

                                               

Eudendrium rameum

Eudendrium rameum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium rameum werd in 1766 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Pallas.

                                               

Eudendrium ramosum

Eudendrium ramosum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium ramosum werd in 1758 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Linnaeus.

                                               

Eudendrium ritchiei

Eudendrium ritchiei is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium ritchiei werd in 1975 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Millard.

                                               

Eudendrium rugosum

Eudendrium rugosum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium rugosum werd in 1940 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Fraser.

                                               

Eudendrium scotti

Eudendrium scotti is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium scotti werd in 2002 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Puce, Cerrano & Bavestrello.

                                               

Eudendrium simplex

Eudendrium simplex is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium simplex werd in 1884 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Pieper.

                                               

Eudendrium speciosum

Eudendrium speciosum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium speciosum werd in 1945 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Fraser.

                                               

Eudendrium terranovae

Eudendrium terranovae is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium terranovae werd in 1895 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Watson.

                                               

Eudendrium tottoni

Eudendrium tottoni is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium tottoni werd in 1932 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Stechow.

                                               

Eudendrium vaginatum

Eudendrium vaginatum is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium vaginatum werd in 1863 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Allman.

                                               

Eudendrium vervoorti

Eudendrium vervoorti is een hydroïdpoliep uit de familie Eudendriidae. De poliep komt uit het geslacht Eudendrium. Eudendrium vervoorti werd in 1998 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Marques & Migotto.

                                               

Eudentalium quadricostatum

Eudentalium quadricostatum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Dentaliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Brazier.

                                               

Euderces

Euderces is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door LeConte.

                                               

Euderces acutipennis

Euderces acutipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Euderces andersoni

Euderces andersoni is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Giesbert & Chemsak.

                                               

Euderces aspericollis

Euderces aspericollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Chemsak.

                                               

Euderces auricaudus

Euderces auricaudus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Giesbert & Chemsak.

                                               

Euderces azureus

Euderces azureus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Giesbert & Chemsak.