ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 236
                                               

Eudesmia martini

Eudesmia martini is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Knowlton.

                                               

Eudesmia menea

Eudesmia menea is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Drury.

                                               

Eudesmia mina

Eudesmia mina is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Guerin.

                                               

Eudesmia monon

Eudesmia monon is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Dyar.

                                               

Eudesmia praxis

Eudesmia praxis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Eudesmia prusias

Eudesmia prusias is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Eudesmia quadrifasciata

Eudesmia quadrifasciata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Eudesmia ruficollis

Eudesmia ruficollis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1798 door Donovan.

                                               

Eudesmia tehuacana

Eudesmia tehuacana is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Dyar.

                                               

Eudesmia trisigna

Eudesmia trisigna is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eudesmia unicincta

Eudesmia unicincta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Hampson.

                                               

Eudesmus

Eudesmus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Audinet-Serville.

                                               

Eudesmus caudalis

Eudesmus caudalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Bates.

                                               

Eudesmus diopites

Eudesmus diopites is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Dillon & Dillon.

                                               

Eudesmus ferrugineus

Eudesmus ferrugineus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Thomson.

                                               

Eudesmus grisescens

Eudesmus grisescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Audinet-Serville.

                                               

Eudesmus nicaraguensis

Eudesmus nicaraguensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Breuning.

                                               

Eudesmus posticalis

Eudesmus posticalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Guérin-Méneville.

                                               

Eudesmus rubefactus

Eudesmus rubefactus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Bates.

                                               

Eudexia

Eudexia is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Brauer & Bergenstamm.

                                               

Eudia cephalariae

Eudia cephalariae is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Romanoff in 1885.

                                               

Eudia pavoniella

Eudia pavoniella is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Scopoli in 1763.

                                               

Eudia spini

Eudia spini is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Saturniinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Denis & Schiffermüller in 1775.

                                               

Eudialeurodicus bodkini

Eudialeurodicus bodkini is een halfvleugelig insect uit de familie witte vliegen, onderfamilie Aleurodicinae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Quaintance & Baker in 1915.

                                               

Eudianodes

Eudianodes is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Pascoe.

                                               

Eudianodes congolensis

Eudianodes congolensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Quentin & Villiers.

                                               

Eudianodes nonfriedi

Eudianodes nonfriedi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Lameere.

                                               

Eudianodes swanzyi

Eudianodes swanzyi is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Pascoe.

                                               

Eudianodes tanzaniensis

Eudianodes tanzaniensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Quentin & Villiers.

                                               

Eudicrana chingaza

Eudicrana chingaza is een muggensoort uit de familie van de paddenstoelmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2020 door Henao-Sepulveda, Wolff en Amorim.

                                               

Eudicrana maculata

Eudicrana maculata is een muggensoort uit de familie van de paddenstoelmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2020 door Henao-Sepulveda, Wolff en Amorim.

                                               

Eudicrana merizaldei

Eudicrana merizaldei is een muggensoort uit de familie van de paddenstoelmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2020 door Henao-Sepulveda, Wolff en Amorim.

                                               

Eudicrana nigriceps

Eudicrana nigriceps is een muggensoort uit de familie van de paddenstoelmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Lundstrom.

                                               

Eudicrana obumbrata

Eudicrana obumbrata is een muggensoort uit de familie van de paddenstoelmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Loew.

                                               

Eudicrana silvaandina

Eudicrana silvaandina is een muggensoort uit de familie van de paddenstoelmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2020 door Henao-Sepulveda, Wolff en Amorim.

                                               

Eudicronychus aethiopicus

Eudicronychus aethiopicus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Girard.

                                               

Eudicronychus distinctus

Eudicronychus distinctus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Girard.

                                               

Eudicronychus luluanus

Eudicronychus luluanus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Girard.

                                               

Eudicronychus ngayensis

Eudicronychus ngayensis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Girard.

                                               

Eudicronychus nigerianus

Eudicronychus nigerianus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Girard.

                                               

Eudicronychus rugosus

Eudicronychus rugosus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Girard.

                                               

Eudicronychus serraticornis

Eudicronychus serraticornis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Laporte.

                                               

Eudicronychus striatus

Eudicronychus striatus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Fleutiaux.

                                               

Eudicronychus vaneyeni

Eudicronychus vaneyeni is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Girard.

                                               

Eudihammus

Eudihammus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Breuning.

                                               

Eudihammus granulatus

Eudihammus granulatus is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Gahan.

                                               

Eudinostigma bienesae

Eudinostigma bienesae is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer, Tormos & Pardo in 2006. Het holotype werd ...

                                               

Eudinostigma planiceps

Eudinostigma planiceps is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer, Tormos & Pardo in 2006. Het holotype wer ...

                                               

Eudiocrinus eoa

Eudiocrinus eoa is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1941 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Eudiocrinus gracilis

Eudiocrinus gracilis is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1912 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.