ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 237
                                               

Eudiocrinus junceus

Eudiocrinus junceus is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1912 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Eudiocrinus loveni

Eudiocrinus loveni is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1922 gepubliceerd door Torsten Gislén.

                                               

Eudiocrinus ornatus

Eudiocrinus ornatus is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1909 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Eudiocrinus philenor

Eudiocrinus philenor is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1932 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Eudiocrinus pinnatus

Eudiocrinus pinnatus is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1912 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Eudiocrinus pulchellus

Eudiocrinus pulchellus is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1922 gepubliceerd door Torsten Gislén.

                                               

Eudiocrinus serripinna

Eudiocrinus serripinna is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1908 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Eudiocrinus tenuissimus

Eudiocrinus tenuissimus is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1940 gepubliceerd door Torsten Gislén.

                                               

Eudiocrinus variegatus

Eudiocrinus variegatus is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1908 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Eudiocrinus venustulus

Eudiocrinus venustulus is een haarster uit de familie Eudiocrinidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1912 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Eudioctria albius

Eudioctria albius is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Walker.

                                               

Eudioctria beameri

Eudioctria beameri is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Wilcox & Martin.

                                               

Eudioctria brevis

Eudioctria brevis is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Banks.

                                               

Eudioctria denuda

Eudioctria denuda is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Wilcox & Martin.

                                               

Eudioctria disjuncta

Eudioctria disjuncta is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Adisoemarto & Wood.

                                               

Eudioctria dissimilis

Eudioctria dissimilis is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Adisoemarto & Wood.

                                               

Eudioctria doanei

Eudioctria doanei is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Melander.

                                               

Eudioctria media

Eudioctria media is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Banks.

                                               

Eudioctria monrovia

Eudioctria monrovia is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Wilcox & Martin.

                                               

Eudioctria nitida

Eudioctria nitida is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Williston.

                                               

Eudioctria propinqua

Eudioctria propinqua is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Bromley.

                                               

Eudioctria sackeni

Eudioctria sackeni is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Williston.

                                               

Eudioctria tibialis

Eudioctria tibialis is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Banks.

                                               

Eudioctria unica

Eudioctria unica is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Adisoemarto & Wood.

                                               

Eudipleurina ambrensis

Eudipleurina ambrensis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Leraut. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudipleurina ankaratrella

Eudipleurina ankaratrella is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Marion. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudipleurina bueaensis

Eudipleurina bueaensis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Maes.

                                               

Eudipleurina viettei

Eudipleurina viettei is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Leraut. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudirshia koba

Eudirshia koba is een rechtvleugelig insect uit de familie Euschmidtiidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Roy.

                                               

Eudiscopus denticulus

Eudiscopus denticulus is een zoogdier uit de familie van de gladneuzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Osgood in 1932.

                                               

Eudissoctena

Eudissoctena is een geslacht van vlinders uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Hans Rebel. De typesoort van het geslacht is Eudissoctena maurella Rebel, 1935

                                               

Eudissoctena atlanticella

Eudissoctena atlanticella is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Chrétien.

                                               

Eudissoctena maurella

Eudissoctena maurella is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Rebel.

                                               

Eudissoctena minimella

Eudissoctena minimella is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Rebel.

                                               

Eudissoctena minorella

Eudissoctena minorella is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Rebel.

                                               

Eudistenia

Eudistenia is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Fall.

                                               

Eudistenia costipennis

Eudistenia costipennis is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Fallén.

                                               

Eudistoma accrum

Eudistoma accrum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Millar.

                                               

Eudistoma albatrossae

Eudistoma albatrossae is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Tokioka.

                                               

Eudistoma album

Eudistoma album is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Monniot.

                                               

Eudistoma almadiense

Eudistoma almadiense is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Pérès.

                                               

Eudistoma amploides

Eudistoma amploides is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Tokioka.

                                               

Eudistoma amplum

Eudistoma amplum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Sluiter.

                                               

Eudistoma anaematum

Eudistoma anaematum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.

                                               

Eudistoma angolanum

Eudistoma angolanum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Michaelsen.

                                               

Eudistoma arenacea

Eudistoma arenacea is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Sluiter.

                                               

Eudistoma arenosum

Eudistoma arenosum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Kott.

                                               

Eudistoma atrum

Eudistoma atrum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma atypicum

Eudistoma atypicum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Monniot & Monniot.

                                               

Eudistoma aureum

Eudistoma aureum is een zakpijpensoort uit de familie van de Polycitoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kott.