ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 239
                                               

Euglyphis mizera

Euglyphis mizera is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis modesta

Euglyphis modesta is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Druce.

                                               

Euglyphis moisa

Euglyphis moisa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis morens

Euglyphis morens is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis moridens

Euglyphis moridens is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis mucida

Euglyphis mucida is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis mulieraria

Euglyphis mulieraria is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis murina

Euglyphis murina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Möschler.

                                               

Euglyphis mus

Euglyphis mus is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euglyphis mya

Euglyphis mya is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis namora

Euglyphis namora is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis napala

Euglyphis napala is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis napalita

Euglyphis napalita is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis napaloides

Euglyphis napaloides is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis napalona

Euglyphis napalona is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis naraxa

Euglyphis naraxa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis narceta

Euglyphis narceta is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis nardina

Euglyphis nardina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euglyphis nebula

Euglyphis nebula is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euglyphis nebulosa

Euglyphis nebulosa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Weymer & Maassen.

                                               

Euglyphis necopina

Euglyphis necopina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euglyphis necopinella

Euglyphis necopinella is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euglyphis nennia

Euglyphis nennia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis nigropunctata

Euglyphis nigropunctata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis nocens

Euglyphis nocens is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Herrich-Schäffer.

                                               

Euglyphis nubiplena

Euglyphis nubiplena is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dognin.

                                               

Euglyphis nysaea

Euglyphis nysaea is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Dognin.

                                               

Euglyphis nystamma

Euglyphis nystamma is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dyar.

                                               

Euglyphis obsessa

Euglyphis obsessa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis obtusa

Euglyphis obtusa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Herrich-Schäffer.

                                               

Euglyphis ochropyga

Euglyphis ochropyga is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder.

                                               

Euglyphis ocyroe

Euglyphis ocyroe is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Dognin.

                                               

Euglyphis ogenes

Euglyphis ogenes is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Herrich-Schäffer.

                                               

Euglyphis olivetta

Euglyphis olivetta is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis onesca

Euglyphis onesca is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis onoba

Euglyphis onoba is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Druce.

                                               

Euglyphis orgyia

Euglyphis orgyia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis ornata

Euglyphis ornata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Stoll.

                                               

Euglyphis oslacia

Euglyphis oslacia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis ozora

Euglyphis ozora is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Druce.

                                               

Euglyphis palma

Euglyphis palma is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Schaus.

                                               

Euglyphis palota

Euglyphis palota is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Schaus.

                                               

Euglyphis panselene

Euglyphis panselene is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Dyar.

                                               

Euglyphis parepa

Euglyphis parepa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis pastica

Euglyphis pastica is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Schaus.

                                               

Euglyphis patchetti

Euglyphis patchetti is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis petronella

Euglyphis petronella is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis petrovna

Euglyphis petrovna is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis phedonionides

Euglyphis phedonionides is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Schaus.

                                               

Euglyphis phyllis

Euglyphis phyllis is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.