ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 24
                                               

Epinotia cedricida

Epinotia cedricida is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Diakonoff. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia celtisana

Epinotia celtisana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Riley.

                                               

Epinotia chalsocia

Epinotia chalsocia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2014 door Razowski & Becker.

                                               

Epinotia cineracea

Epinotia cineracea is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Nasu.

                                               

Epinotia cinereana

Epinotia cinereana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1811 door Haworth.

                                               

Epinotia clasta

Epinotia clasta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Diakonoff.

                                               

Epinotia corylana

Epinotia corylana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door McDunnough.

                                               

Epinotia coryli

Epinotia coryli is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia corynetes

Epinotia corynetes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Diakonoff.

                                               

Epinotia crenana

Epinotia crenana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1799 door Hübner. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia dalmatana

Epinotia dalmatana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia densiuncaria

Epinotia densiuncaria is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia digitana

Epinotia digitana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia dorsifraga

Epinotia dorsifraga is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Diakonoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epinotia elatana

Epinotia elatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Falkovich.

                                               

Epinotia emarginana

Epinotia emarginana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Epinotia ethnica

Epinotia ethnica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia evidens

Epinotia evidens is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia festivana

Epinotia festivana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1799 door Hübner. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia fujisawai

Epinotia fujisawai is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Kawabe.

                                               

Epinotia fumoviridana

Epinotia fumoviridana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia gimmerthaliana

Epinotia gimmerthaliana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Lienig & Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia griseiblema

Epinotia griseiblema is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2014 door Razowski & Becker.

                                               

Epinotia hamptonana

Epinotia hamptonana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia hesperidana

Epinotia hesperidana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Kennel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epinotia heucherana

Epinotia heucherana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia hopkinsana

Epinotia hopkinsana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia huatuscana

Epinotia huatuscana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2014 door Razowski & Becker.

                                               

Epinotia huebneriana

Epinotia huebneriana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Koçak.

                                               

Epinotia huroniensis

Epinotia huroniensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Brown.

                                               

Epinotia hypsidryas

Epinotia hypsidryas is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick.

                                               

Epinotia imparana

Epinotia imparana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Müller-Rutz.

                                               

Epinotia improvisana

Epinotia improvisana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia indecorana

Epinotia indecorana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Zetterstedt. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia infausta

Epinotia infausta is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Walsingham. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epinotia infuscana

Epinotia infuscana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Epinotia kasloana

Epinotia kasloana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door McDunnough.

                                               

Epinotia keiferana

Epinotia keiferana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Lange.

                                               

Epinotia kochiana

Epinotia kochiana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1851 door Herrich-Schäffer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia lindana

Epinotia lindana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Fernald.

                                               

Epinotia liturana

Epinotia liturana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Epinotia lomonana

Epinotia lomonana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia madderana

Epinotia madderana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia majorana

Epinotia majorana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Caradja.

                                               

Epinotia medioplagata

Epinotia medioplagata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Walsingham.

                                               

Epinotia medioviridana

Epinotia medioviridana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Kearfott.

                                               

Epinotia mercuriana

Epinotia mercuriana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1828 door Frolich. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia meritana

Epinotia meritana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia mesopotamica

Epinotia mesopotamica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Obraztsov.

                                               

Epinotia miscana

Epinotia miscana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.