ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 241
                                               

Euglyphis inflata

Euglyphis inflata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Euglyphis insuta

Euglyphis insuta is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis intermedia

Euglyphis intermedia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Bryk.

                                               

Euglyphis interula

Euglyphis interula is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door dognin.

                                               

Euglyphis intuta

Euglyphis intuta is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euglyphis iresca

Euglyphis iresca is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis isolina

Euglyphis isolina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis jeba

Euglyphis jeba is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euglyphis juliana

Euglyphis juliana is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Schaus.

                                               

Euglyphis kotzschi

Euglyphis kotzschi is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis lacrimosa

Euglyphis lacrimosa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Schaus.

                                               

Euglyphis lanceolata

Euglyphis lanceolata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Bryk.

                                               

Euglyphis lankesteri

Euglyphis lankesteri is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euglyphis laronia

Euglyphis laronia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Druce.

                                               

Euglyphis larunda

Euglyphis larunda is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Druce.

                                               

Euglyphis larundina

Euglyphis larundina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euglyphis lascoria

Euglyphis lascoria is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Druce.

                                               

Euglyphis lascorina

Euglyphis lascorina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis laudia

Euglyphis laudia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Druce.

                                               

Euglyphis laurena

Euglyphis laurena is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Schaus.

                                               

Euglyphis laverna

Euglyphis laverna is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euglyphis lepta

Euglyphis lepta is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euglyphis libella

Euglyphis libella is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Dognin.

                                               

Euglyphis libnites

Euglyphis libnites is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Druce.

                                               

Euglyphis lillia

Euglyphis lillia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis limba

Euglyphis limba is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Druce.

                                               

Euglyphis lixa

Euglyphis lixa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis lola

Euglyphis lola is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Schaus.

                                               

Euglyphis lucedia

Euglyphis lucedia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis luciana

Euglyphis luciana is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis lucilla

Euglyphis lucilla is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Stoll.

                                               

Euglyphis lyso

Euglyphis lyso is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Druce.

                                               

Euglyphis maculata

Euglyphis maculata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euglyphis maculella

Euglyphis maculella is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Bryk.

                                               

Euglyphis magnaevia

Euglyphis magnaevia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Dognin.

                                               

Euglyphis manaosa

Euglyphis manaosa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis marbodia

Euglyphis marbodia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Schaus.

                                               

Euglyphis marginata

Euglyphis marginata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Schaus.

                                               

Euglyphis maria

Euglyphis maria is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euglyphis marica

Euglyphis marica is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis marissima

Euglyphis marissima is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis marna

Euglyphis marna is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Schaus.

                                               

Euglyphis mediana

Euglyphis mediana is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Schaus.

                                               

Euglyphis medinensis

Euglyphis medinensis is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis medioclara

Euglyphis medioclara is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis melaina

Euglyphis melaina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis melancholica

Euglyphis melancholica is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Euglyphis melca

Euglyphis melca is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis mendosa

Euglyphis mendosa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis metrana

Euglyphis metrana is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.