ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 242
                                               

Eudonia geraea

Eudonia geraea is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia gigantea

Eudonia gigantea is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Sasaki.

                                               

Eudonia gonodecta

Eudonia gonodecta is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Meyrick.

                                               

Eudonia gracilineata

Eudonia gracilineata is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Nuss. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia gressitti

Eudonia gressitti is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Munroe.

                                               

Eudonia griveaudi

Eudonia griveaudi is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Leraut. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia gyrotoma

Eudonia gyrotoma is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick.

                                               

Eudonia halirrhoa

Eudonia halirrhoa is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia halmaea

Eudonia halmaea is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia hawaiensis

Eudonia hawaiensis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler.

                                               

Eudonia hemicycla

Eudonia hemicycla is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Meyrick.

                                               

Eudonia hemiplaca

Eudonia hemiplaca is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Meyrick.

                                               

Eudonia heterosalis

Eudonia heterosalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door McDunnough.

                                               

Eudonia hiranoi

Eudonia hiranoi is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Inoue.

                                               

Eudonia homala

Eudonia homala is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Meyrick.

                                               

Eudonia ianthes

Eudonia ianthes is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia idiogama

Eudonia idiogama is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia inouei

Eudonia inouei is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Sasaki.

                                               

Eudonia interlinealis

Eudonia interlinealis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudonia ischnias

Eudonia ischnias is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Meyrick.

                                               

Eudonia isophaea

Eudonia isophaea is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Meyrick.

                                               

Eudonia ivelonensis

Eudonia ivelonensis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Leraut. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia japanalpina

Eudonia japanalpina is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Inoue.

                                               

Eudonia jucunda

Eudonia jucunda is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler.

                                               

Eudonia laetella

Eudonia laetella is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudonia legnota

Eudonia legnota is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Meyrick.

                                               

Eudonia leptalea

Eudonia leptalea is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Meyrick.

                                               

Eudonia leucogramma

Eudonia leucogramma is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eudonia leucophthalma

Eudonia leucophthalma is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Dyar.

                                               

Eudonia liebmanni

Eudonia liebmanni is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Petry. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudonia lindbergalis

Eudonia lindbergalis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia linealis

Eudonia linealis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Eudonia locularis

Eudonia locularis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick.

                                               

Eudonia loxocentra

Eudonia loxocentra is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia lugubralis

Eudonia lugubralis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Eudonia luminatrix

Eudonia luminatrix is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick.

                                               

Eudonia luteusalis

Eudonia luteusalis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Hampson. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudonia lycopodiae

Eudonia lycopodiae is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Swezey.

                                               

Eudonia macrophanes

Eudonia macrophanes is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Meyrick.

                                               

Eudonia madagascariensis

Eudonia madagascariensis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Leraut. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia magnibursa

Eudonia magnibursa is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Inoue.

                                               

Eudonia malawiensis

Eudonia malawiensis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Nuss. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia malgassicella

Eudonia malgassicella is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Marion. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia manganeutis

Eudonia manganeutis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Meyrick.

                                               

Eudonia marioni

Eudonia marioni is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Leraut. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia marmarias

Eudonia marmarias is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia mawsoni

Eudonia mawsoni is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Womersly & Tinsdale.

                                               

Eudonia medinella

Eudonia medinella is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Snellen.

                                               

Eudonia melanaegis

Eudonia melanaegis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Meyrick.

                                               

Eudonia melanocephala

Eudonia melanocephala is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.