ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 243
                                               

Eugnamptobius siamensis

Eugnamptobius siamensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius subcarinulatus

Eugnamptobius subcarinulatus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Voss.

                                               

Eugnamptobius subcoeruleifrons

Eugnamptobius subcoeruleifrons is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptobius subpurpureus

Eugnamptobius subpurpureus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptobius tamdaoensis

Eugnamptobius tamdaoensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius tsindunensis

Eugnamptobius tsindunensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptobius weishanensis

Eugnamptobius weishanensis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptoplesius violaceipennis

Eugnamptoplesius violaceipennis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Fairmaire & Germain.

                                               

Eugnamptus angustatus

Eugnamptus angustatus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1797 door Herbst.

                                               

Eugnamptus apicipennis

Eugnamptus apicipennis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Voss.

                                               

Eugnamptus bakeri

Eugnamptus bakeri is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptus bicolor

Eugnamptus bicolor is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Legalov.

                                               

Eugnamptus brevicollis

Eugnamptus brevicollis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus cinctus

Eugnamptus cinctus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus cornutus

Eugnamptus cornutus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus deporaoides

Eugnamptus deporaoides is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptus diabroticus

Eugnamptus diabroticus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus dibaphus

Eugnamptus dibaphus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Voss.

                                               

Eugnamptus dispar

Eugnamptus dispar is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus divisus

Eugnamptus divisus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus elongatus

Eugnamptus elongatus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptus flavus

Eugnamptus flavus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptus giganteus

Eugnamptus giganteus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Legalov.

                                               

Eugnamptus gracilipes

Eugnamptus gracilipes is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptus gracilis

Eugnamptus gracilis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptus hirtellus

Eugnamptus hirtellus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus inclusus

Eugnamptus inclusus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptus kazantsevi

Eugnamptus kazantsevi is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Legalov.

                                               

Eugnamptus latifrons

Eugnamptus latifrons is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus latirostris

Eugnamptus latirostris is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus lituratus

Eugnamptus lituratus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptus longicollis

Eugnamptus longicollis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Voss.

                                               

Eugnamptus longipes

Eugnamptus longipes is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus longulus

Eugnamptus longulus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus manshinsis

Eugnamptus manshinsis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Legalov.

                                               

Eugnamptus medvedevi

Eugnamptus medvedevi is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Legalov.

                                               

Eugnamptus mirabilis

Eugnamptus mirabilis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Legalov.

                                               

Eugnamptus monchadskii

Eugnamptus monchadskii is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptus niger

Eugnamptus niger is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus nigricornis

Eugnamptus nigricornis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus nigripennis

Eugnamptus nigripennis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus nigriventris

Eugnamptus nigriventris is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Schaeffer.

                                               

Eugnamptus nigrocapitus

Eugnamptus nigrocapitus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptus nigroruber

Eugnamptus nigroruber is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Legalov.

                                               

Eugnamptus notatus

Eugnamptus notatus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Voss.

                                               

Eugnamptus obscurus

Eugnamptus obscurus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus palleolus

Eugnamptus palleolus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Voss.

                                               

Eugnamptus pallidus

Eugnamptus pallidus is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Schaeffer.

                                               

Eugnamptus picticollis

Eugnamptus picticollis is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.

                                               

Eugnamptus plebeius

Eugnamptus plebeius is een keversoort uit de familie Rhynchitidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Sharp.