ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 244
                                               

Eudonia steropaea

Eudonia steropaea is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Meyrick.

                                               

Eudonia stoliczkana

Eudonia stoliczkana is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Moore.

                                               

Eudonia strigalis

Eudonia strigalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Eudonia struthias

Eudonia struthias is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia submarginalis

Eudonia submarginalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eudonia sudetica

Eudonia sudetica is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudonia synapta

Eudonia synapta is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Meyrick.

                                               

Eudonia taiwanalpina

Eudonia taiwanalpina is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Sasaki.

                                               

Eudonia tetranesa

Eudonia tetranesa is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia thalamias

Eudonia thalamias is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia thomealis

Eudonia thomealis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia threnodes

Eudonia threnodes is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eudonia thyellopis

Eudonia thyellopis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia thyridias

Eudonia thyridias is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Meyrick.

                                               

Eudonia torniplagalis

Eudonia torniplagalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Dyar.

                                               

Eudonia torodes

Eudonia torodes is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Meyrick.

                                               

Eudonia triacma

Eudonia triacma is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia triclara

Eudonia triclara is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Meyrick.

                                               

Eudonia trivirgata

Eudonia trivirgata is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Felder.

                                               

Eudonia tyraula

Eudonia tyraula is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudonia tyrophanta

Eudonia tyrophanta is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia umbrosa

Eudonia umbrosa is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Sasaki.

                                               

Eudonia ustiramis

Eudonia ustiramis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Eudonia vallesialis

Eudonia vallesialis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Duponchel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eudonia venosa

Eudonia venosa is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler.

                                               

Eudonia viettei

Eudonia viettei is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Leraut. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia vivada

Eudonia vivada is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Munroe.

                                               

Eudonia xysmatias

Eudonia xysmatias is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Meyrick.

                                               

Eudonia yaoundeiensis

Eudonia yaoundeiensis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Maes. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eudonia zophochlaena

Eudonia zophochlaena is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Meyrick.

                                               

Eudonia zophochlora

Eudonia zophochlora is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eudontomyzon danfordi

Eudontomyzon danfordi is een kaakloze vissensoort uit de familie van de prikken. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Regan.

                                               

Eudontomyzon mariae

Eudontomyzon mariae is een kaakloze vissensoort uit de familie van de prikken. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Berg.

                                               

Eudontomyzon morii

Eudontomyzon morii is een kaakloze vissensoort uit de familie van de prikken. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Berg.

                                               

Eudontomyzon stankokaramani

Eudontomyzon stankokaramani is een kaakloze vissensoort uit de familie van de prikken. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Karaman.

                                               

Eudontomyzon vladykovi

Eudontomyzon vladykovi is een kaakloze vissensoort uit de familie van de prikken. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Oliva & Zanandrea.

                                               

Eudorella bacescui

Eudorella bacescui is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Petrescu.

                                               

Eudorella hispida

Eudorella hispida is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Sars.

                                               

Eudorella menziesi

Eudorella menziesi is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Petrescu.

                                               

Eudorella minor

Eudorella minor is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Lomakina.

                                               

Eudorella monodon

Eudorella monodon is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Calman.

                                               

Eudorella orientalis

Eudorella orientalis is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Akiyama & Gamo.

                                               

Eudorella similis

Eudorella similis is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Calman.

                                               

Eudorella splendida

Eudorella splendida is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Zimmer.

                                               

Eudorellopsis biplicata

Eudorellopsis biplicata is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Calman.

                                               

Eudorellopsis longirostris

Eudorellopsis longirostris is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Given.

                                               

Eudorellopsis resima

Eudorellopsis resima is een zeekommasoort uit de familie van de Leuconidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Calman.

                                               

Eudoxinna transversa

Eudoxinna transversa is een vliesvleugelig insect uit de familie Eurytomidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Eudoxochiton nobilis

Eudoxochiton nobilis is een keverslakkensoort uit de familie van de Callochitonidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Gray.

                                               

Eudoxochiton (Eudoxoplax) inornatus

Eudoxochiton inornatus is een keverslakkensoort uit de familie van de Callochitonidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Tenison-Woods.