ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 245
                                               

Eugnesia balteata

Eugnesia balteata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren.

                                               

Eugnesia correspondens

Eugnesia correspondens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Eugnesia fasciata

Eugnesia fasciata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren.

                                               

Eugnesia intensa

Eugnesia intensa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Eugnesia liparampyx

Eugnesia liparampyx is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Prout.

                                               

Eugnesia parallelaria

Eugnesia parallelaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren.

                                               

Eugnesia polita

Eugnesia polita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eugnesia sanguinata

Eugnesia sanguinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Eugnesia sciagraphica

Eugnesia sciagraphica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eugnesia sordidata

Eugnesia sordidata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eugnesia subapicata

Eugnesia subapicata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eugnesia thamiosticta

Eugnesia thamiosticta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Prout.

                                               

Eugnorisma arenoflavida

Eugnorisma arenoflavida is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Schawerda. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnorisma chaldaica

Eugnorisma chaldaica is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Boisduval. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnorisma depuncta

Eugnorisma depuncta is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1761 door Linnaeus. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnorisma eminens

Eugnorisma eminens is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Lederer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnorisma ignoratum

Eugnorisma ignoratum is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Varga & L. Ronkay. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnorisma insignata

Eugnorisma insignata is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Lederer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnorisma miniago

Eugnorisma miniago is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Freyer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnorisma pontica

Eugnorisma pontica is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnorisma puengeleri

Eugnorisma puengeleri is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Varga & L. Ronkay. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnoriste brevirostris

Eugnoriste brevirostris is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Coquillett.

                                               

Eugnoriste occidentalis

Eugnoriste occidentalis is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Coquillett.

                                               

Eugnosta acanthana

Eugnosta acanthana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Razowski.

                                               

Eugnosta anxifera

Eugnosta anxifera is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta arrecta

Eugnosta arrecta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Razowski.

                                               

Eugnosta assecula

Eugnosta assecula is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta cataracta

Eugnosta cataracta is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Aarvik. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta chalasma

Eugnosta chalasma is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta chromophanes

Eugnosta chromophanes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Razowski.

                                               

Eugnosta dives

Eugnosta dives is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Eugnosta falarica

Eugnosta falarica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Razowski.

                                               

Eugnosta fenestrana

Eugnosta fenestrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Razowski.

                                               

Eugnosta feriata

Eugnosta feriata is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta heteroclita

Eugnosta heteroclita is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta hydrargyrana

Eugnosta hydrargyrana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Eversmann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnosta lathoniana

Eugnosta lathoniana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1800 door Hübner. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnosta lukaszi

Eugnosta lukaszi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta magnificana

Eugnosta magnificana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnosta marginana

Eugnosta marginana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Aarvik. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta matengana

Eugnosta matengana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta medvedevi

Eugnosta medvedevi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Gerasimov. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnosta meyi

Eugnosta meyi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Aarvik. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta misella

Eugnosta misella is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta multifasciana

Eugnosta multifasciana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Kennel.

                                               

Eugnosta namibiana

Eugnosta namibiana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Aarvik. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta niveicaput

Eugnosta niveicaput is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta pamirana

Eugnosta pamirana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Obraztsov.

                                               

Eugnosta parmisella

Eugnosta parmisella is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta parreyssiana

Eugnosta parreyssiana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Duponchel. De soort komt voor in Europa.