ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 246
                                               

Eugnorisma puengeleri

Eugnorisma puengeleri is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Varga & L. Ronkay. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnoriste brevirostris

Eugnoriste brevirostris is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Coquillett.

                                               

Eugnoriste occidentalis

Eugnoriste occidentalis is een muggensoort uit de familie van de rouwmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Coquillett.

                                               

Eugnosta acanthana

Eugnosta acanthana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Razowski.

                                               

Eugnosta anxifera

Eugnosta anxifera is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta arrecta

Eugnosta arrecta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Razowski.

                                               

Eugnosta assecula

Eugnosta assecula is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta cataracta

Eugnosta cataracta is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Aarvik. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta chalasma

Eugnosta chalasma is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta chromophanes

Eugnosta chromophanes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Razowski.

                                               

Eugnosta dives

Eugnosta dives is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Eugnosta falarica

Eugnosta falarica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Razowski.

                                               

Eugnosta fenestrana

Eugnosta fenestrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Razowski.

                                               

Eugnosta feriata

Eugnosta feriata is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta heteroclita

Eugnosta heteroclita is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta hydrargyrana

Eugnosta hydrargyrana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Eversmann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnosta lathoniana

Eugnosta lathoniana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1800 door Hübner. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnosta lukaszi

Eugnosta lukaszi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta magnificana

Eugnosta magnificana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnosta marginana

Eugnosta marginana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Aarvik. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta matengana

Eugnosta matengana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta medvedevi

Eugnosta medvedevi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Gerasimov. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnosta meyi

Eugnosta meyi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Aarvik. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta misella

Eugnosta misella is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta multifasciana

Eugnosta multifasciana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Kennel.

                                               

Eugnosta namibiana

Eugnosta namibiana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Aarvik. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta niveicaput

Eugnosta niveicaput is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta pamirana

Eugnosta pamirana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Obraztsov.

                                               

Eugnosta parmisella

Eugnosta parmisella is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta parreyssiana

Eugnosta parreyssiana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Duponchel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eugnosta percnoptila

Eugnosta percnoptila is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta plusiana

Eugnosta plusiana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Kennel.

                                               

Eugnosta replicata

Eugnosta replicata is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta romanovi

Eugnosta romanovi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Kennel.

                                               

Eugnosta sebasta

Eugnosta sebasta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Razowski.

                                               

Eugnosta stigmatica

Eugnosta stigmatica is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta synaetera

Eugnosta synaetera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Razowski & Becker.

                                               

Eugnosta tenacia

Eugnosta tenacia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Razowski & Becker.

                                               

Eugnosta trimeni

Eugnosta trimeni is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder & Rogenhofer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta uganoa

Eugnosta uganoa is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta umbraculata

Eugnosta umbraculata is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta unifasciana

Eugnosta unifasciana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Aarvik. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta ussuriana

Eugnosta ussuriana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Caradja.

                                               

Eugnosta vecorda

Eugnosta vecorda is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugnosta xanthochroma

Eugnosta xanthochroma is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugoa aequalis

Eugoa aequalis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Walker.

                                               

Eugoa africana

Eugoa africana is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eugoa arcuata

Eugoa arcuata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson.

                                               

Eugoa arida

Eugoa arida is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door van Eecke.

                                               

Eugoa bilineata

Eugoa bilineata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Hampson.