ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 247
                                               

Euestola

Euestola is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Euestola basalis

Euestola basalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Martins & Galileo.

                                               

Euestola basidensepunctata

Euestola basidensepunctata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Euestola fasciata

Euestola fasciata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Martins & Galileo.

                                               

Euestola lineata

Euestola lineata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Martins & Galileo.

                                               

Euestola obliqua

Euestola obliqua is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Galileo & Martins.

                                               

Eueupelmus cornutus

Eueupelmus cornutus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eupelmidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Girault.

                                               

Euexorista

Euexorista is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Townsend.

                                               

Eufabriciopsis

Eufabriciopsis is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Townsend.

                                               

Eufalconius pendleburyi

Eufalconius pendleburyi is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Günther.

                                               

Eufalconoides tridentatus

Eufalconoides tridentatus is een rechtvleugelig insect uit de familie doornsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Zheng, Li & Shi.

                                               

Eufallia africanus

Eufallia africanus is een keversoort uit de familie dwergspektorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Dajoz.

                                               

Eufallia seminivea

Eufallia seminivea is een keversoort uit de familie dwergspektorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Motschulsky.

                                               

Eufernaldia cadarellus

Eufernaldia cadarellus is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Druce.

                                               

Eufernaldia misgabellus

Eufernaldia misgabellus is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Druce.

                                               

Eufernaldia panamella

Eufernaldia panamella is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Schaus.

                                               

Eufernaldia sinaloellus

Eufernaldia sinaloellus is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Schaus.

                                               

Eufidonia convergaria

Eufidonia convergaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Eufidonia discospilata

Eufidonia discospilata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Eufidonia notataria

Eufidonia notataria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Eufriesea aeniventris

Eufriesea aeniventris is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Mocsáry.

                                               

Eufriesea anisochlora

Eufriesea anisochlora is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Kimsey.

                                               

Eufriesea aridicola

Eufriesea aridicola is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Moure, Neves & Viana.

                                               

Eufriesea atlantica

Eufriesea atlantica is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Nemésio.

                                               

Eufriesea auriceps

Eufriesea auriceps is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Eufriesea auripes

Eufriesea auripes is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Gribodo.

                                               

Eufriesea bare

Eufriesea bare is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door González & Gaiani.

                                               

Eufriesea boharti

Eufriesea boharti is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Kimsey.

                                               

Eufriesea brasilianorum

Eufriesea brasilianorum is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Heinrich Friese.

                                               

Eufriesea caerulescens

Eufriesea caerulescens is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eufriesea chaconi

Eufriesea chaconi is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door González & Gaiani.

                                               

Eufriesea chalybaea

Eufriesea chalybaea is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Friese.

                                               

Eufriesea chrysopyga

Eufriesea chrysopyga is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Mocsáry.

                                               

Eufriesea combinata

Eufriesea combinata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Mocsáry.

                                               

Eufriesea concava

Eufriesea concava is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Eufriesea convexa

Eufriesea convexa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Eufriesea corusca

Eufriesea corusca is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Kimsey.

                                               

Eufriesea distinguenda

Eufriesea distinguenda is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Gribodo.

                                               

Eufriesea dressleri

Eufriesea dressleri is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Kimsey.

                                               

Eufriesea duckei

Eufriesea duckei is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Friese.

                                               

Eufriesea eburneocincta

Eufriesea eburneocincta is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Kimsey.

                                               

Eufriesea elegans

Eufriesea elegans is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eufriesea excellens

Eufriesea excellens is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Friese.

                                               

Eufriesea faceta

Eufriesea faceta is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Moure.

                                               

Eufriesea fallax

Eufriesea fallax is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Smith.

                                               

Eufriesea flaviventris

Eufriesea flaviventris is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Eufriesea formosa

Eufriesea formosa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Mocsáry.

                                               

Eufriesea fragrocara

Eufriesea fragrocara is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Kimsey.

                                               

Eufriesea kimimari

Eufriesea kimimari is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door González & Gaiani.

                                               

Eufriesea laniventris

Eufriesea laniventris is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Ducke.