ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 248
                                               

Eugorgia rubens

Eugorgia rubens is een zachte koraalsoort uit de familie Gorgoniidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Eugorgia. Eugorgia rubens werd in 1868 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Verrill.

                                               

Eugraphe

Eugraphe is een geslacht van vlinders uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1816 door Jacob Hübner. De typesoort is Phalaena Noctua sigma Denis & Schiffermüller, 1775.

                                               

Eugraphe decussa

Eugraphe decussa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Staudinger.

                                               

Eugraphe funkei

Eugraphe funkei is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Püngeler.

                                               

Eugraphe marcida

Eugraphe marcida is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Christoph.

                                               

Eugraphe obsoleta

Eugraphe obsoleta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Yi-Xin Chen.

                                               

Eugraphe olivacea

Eugraphe olivacea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Yi-Xin Chen.

                                               

Eugraphe ornata

Eugraphe ornata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Staudinger.

                                               

Eugraphe xizangensis

Eugraphe xizangensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Yi-Xin Chen.

                                               

Eugrapheus

Eugrapheus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Fairmaire.

                                               

Eugrapheus curtescapus

Eugrapheus curtescapus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Breuning.

                                               

Eugrapheus lineellus

Eugrapheus lineellus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Fairmaire.

                                               

Eugrapheus longehamatus

Eugrapheus longehamatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Fairmaire.

                                               

Eugrapheus perroti

Eugrapheus perroti is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Breuning.

                                               

Eugrapheus spinipennis

Eugrapheus spinipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Breuning.

                                               

Eugrapheus vitticollis

Eugrapheus vitticollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Breuning.

                                               

Eugrapta angulata

Eugrapta angulata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Pagenstecher.

                                               

Eugrapta igniflua

Eugrapta igniflua is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Wileman & South.

                                               

Eugrapta venusta

Eugrapta venusta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Hampson.

                                               

Eugraptoblemma pictalis

Eugraptoblemma pictalis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Hampson.

                                               

Eugraptoblemma rosealis

Eugraptoblemma rosealis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson.

                                               

Eugryllacris comotti

Eugryllacris comotti is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Griffini.

                                               

Eugryllacris loriae

Eugryllacris loriae is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Griffini.

                                               

Eugryllacris malaccensis

Eugryllacris malaccensis is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Griffini.

                                               

Eugryllacris moesta

Eugryllacris moesta is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eugryllacris moestissima

Eugryllacris moestissima is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eugryllacris panteli

Eugryllacris panteli is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Bolívar.

                                               

Eugryllacris poultoniana

Eugryllacris poultoniana is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Griffini.

                                               

Eugryllacris princeps

Eugryllacris princeps is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Stål.

                                               

Eugryllacris ruficeps

Eugryllacris ruficeps is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1831 door Serville.

                                               

Eugryllacris sarawaccensis

Eugryllacris sarawaccensis is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Karny.

                                               

Eugryllacris sordida

Eugryllacris sordida is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Fritze.

                                               

Eugryllacris vaginalis

Eugryllacris vaginalis is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Pictet & Saussure.

                                               

Eugryllacris viridescens

Eugryllacris viridescens is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Walker.

                                               

Eugryllacris vittipes

Eugryllacris vittipes is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Walker.

                                               

Eugryllina acanthoptera

Eugryllina acanthoptera is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Hebard.

                                               

Eugryllina veraguae

Eugryllina veraguae is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Hebard.

                                               

Eugryllodes cruciger

Eugryllodes cruciger is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Lucien Chopard.

                                               

Eugryllodes escalerae

Eugryllodes escalerae is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Bolívar.

                                               

Eugryllodes littoreus

Eugryllodes littoreus is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bolívar.

                                               

Eugryllodes pipiens

Eugryllodes pipiens is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1820 door Dufour.

                                               

Eugryllodes pomeroyi

Eugryllodes pomeroyi is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Lucien Chopard.

                                               

Eugymnopeza

Eugymnopeza is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Townsend.

                                               

Eugyra adriatica

Eugyra adriatica is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Drasche.

                                               

Eugyra arenosa

Eugyra arenosa is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Alder & Hancock.

                                               

Eugyra bilabiata

Eugyra bilabiata is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Sluiter.

                                               

Eugyra borealis

Eugyra borealis is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Monniot & Monniot.

                                               

Eugyra brewinae

Eugyra brewinae is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Millar.

                                               

Eugyra communis

Eugyra communis is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Nishikawa.

                                               

Eugyra connectens

Eugyra connectens is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Arnback.