ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 249
                                               

Eugyra brewinae

Eugyra brewinae is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Millar.

                                               

Eugyra communis

Eugyra communis is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Nishikawa.

                                               

Eugyra connectens

Eugyra connectens is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Arnback.

                                               

Eugyra dakarensis

Eugyra dakarensis is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Pizon.

                                               

Eugyra extrosa

Eugyra extrosa is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Nishikawa.

                                               

Eugyra glutinans

Eugyra glutinans is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Moeller.

                                               

Eugyra greenwichensis

Eugyra greenwichensis is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Monniot & Monniot.

                                               

Eugyra hexarhiza

Eugyra hexarhiza is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Tokioka.

                                               

Eugyra islandica

Eugyra islandica is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Millar.

                                               

Eugyra japonicus

Eugyra japonicus is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Gamaster japonicus, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Oka.

                                               

Eugyra kerguelenensis

Eugyra kerguelenensis is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Herdman.

                                               

Eugyra malayensis

Eugyra malayensis is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Millar.

                                               

Eugyra mammillata

Eugyra mammillata is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Kott.

                                               

Eugyra millimetra

Eugyra millimetra is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Kott.

                                               

Eugyra molguloides

Eugyra molguloides is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Sluiter.

                                               

Eugyra munida

Eugyra munida is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Millar.

                                               

Eugyra myodes

Eugyra myodes is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Millar.

                                               

Eugyra novaezealandiae

Eugyra novaezealandiae is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Brewin.

                                               

Eugyra pedunculata

Eugyra pedunculata is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Traustedt.

                                               

Eugyra pellucida

Eugyra pellucida is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Macdonald.

                                               

Eugyra peresi

Eugyra peresi is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Millar.

                                               

Eugyra polyducta

Eugyra polyducta is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Monniot & Monniot.

                                               

Eugyra symmetrica

Eugyra symmetrica is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Drasche.

                                               

Eugyra vallatum

Eugyra vallatum is een zakpijpensoort uit de familie van de Molgulidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Monniot.

                                               

Euhadenoecus adelphus

Euhadenoecus adelphus is een rechtvleugelig insect uit de familie grottensprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Hubbell.

                                               

Euhadenoecus fragilis

Euhadenoecus fragilis is een rechtvleugelig insect uit de familie grottensprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Hubbell.

                                               

Euhadenoecus insolitus

Euhadenoecus insolitus is een rechtvleugelig insect uit de familie grottensprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Hubbell.

                                               

Euhadenoecus puteanus

Euhadenoecus puteanus is een rechtvleugelig insect uit de familie grottensprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Scudder.

                                               

Euhagena callipleura

Euhagena callipleura is een vlinder uit de familie van de wespvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.

                                               

Euhagena hirsuta

Euhagena hirsuta is een vlinder uit de familie van de wespvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Engelhardt.

                                               

Euhagena lasicera

Euhagena lasicera is een vlinder uit de familie van de wespvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Hampson.

                                               

Euhagena nobilis

Euhagena nobilis is een vlinder uit de familie van de wespvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Druce.

                                               

Euhalidaya

Euhalidaya is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Walton.

                                               

Euhampsonia cristata

Euhampsonia cristata is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Butler. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euhampsonia gigantea

Euhampsonia gigantea is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Druce.

                                               

Euhampsonia niveiceps

Euhampsonia niveiceps is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Euhampsonia sinjaevi

Euhampsonia sinjaevi is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Schintlmeister.

                                               

Euharpyia ahazicha

Euharpyia ahazicha is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Schaus.

                                               

Euharpyia bipunctata

Euharpyia bipunctata is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Bryk.

                                               

Euharpyia comita

Euharpyia comita is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Euharpyia juvenata

Euharpyia juvenata is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door D.Jones.

                                               

Euherbstia excellens

Euherbstia excellens is een vliesvleugelig insect uit de familie Andrenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Friese.

                                               

Euherdmania areolata

Euherdmania areolata is een zakpijpensoort uit de familie van de Euherdmaniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Millar.

                                               

Euherdmania claviformis

Euherdmania claviformis is een zakpijpensoort uit de familie van de Euherdmaniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Herdmania claviformis, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door W.E. Ritter.

                                               

Euherdmania dentatosiphonis

Euherdmania dentatosiphonis is een zakpijpensoort uit de familie van de Euherdmaniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Millar.

                                               

Euherdmania digitata

Euherdmania digitata is een zakpijpensoort uit de familie van de Euherdmaniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Millar.

                                               

Euherdmania divida

Euherdmania divida is een zakpijpensoort uit de familie van de Euherdmaniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Monniot, Monniot, Griffiths & Schleyer.

                                               

Euherdmania dumosa

Euherdmania dumosa is een zakpijpensoort uit de familie van de Euherdmaniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Monniot.

                                               

Euherdmania fasciculata

Euherdmania fasciculata is een zakpijpensoort uit de familie van de Euherdmaniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Monniot.

                                               

Euherdmania morgani

Euherdmania morgani is een zakpijpensoort uit de familie van de Euherdmaniidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Millar & Goodbody.