ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 25
                                               

Epinotia momonana

Epinotia momonana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia monticola

Epinotia monticola is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Kawabe.

                                               

Epinotia munda

Epinotia munda is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Diakonoff.

                                               

Epinotia myricana

Epinotia myricana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door McDunnough.

                                               

Epinotia nebulosana

Epinotia nebulosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Packard.

                                               

Epinotia nemorivaga

Epinotia nemorivaga is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Tengstrom. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia nielseni

Epinotia nielseni is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Kawabe.

                                               

Epinotia nigralbana

Epinotia nigralbana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Walsingham.

                                               

Epinotia nigralbanoidana

Epinotia nigralbanoidana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door McDunnough.

                                               

Epinotia nonana

Epinotia nonana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia normanana

Epinotia normanana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia notoceliana

Epinotia notoceliana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia obraztsovi

Epinotia obraztsovi is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Agenjo. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia patriciana

Epinotia patriciana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Walsingham.

                                               

Epinotia penkleriana

Epinotia penkleriana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Fischer von Röslerstamm.

                                               

Epinotia pentagonana

Epinotia pentagonana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Kennel.

                                               

Epinotia penthrana

Epinotia penthrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Bradley.

                                               

Epinotia perplexana

Epinotia perplexana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Fernald.

                                               

Epinotia phorminx

Epinotia phorminx is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2014 door Razowski & Becker.

                                               

Epinotia phyloeorrhages

Epinotia phyloeorrhages is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Diakonoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epinotia piceicola

Epinotia piceicola is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia pinicola

Epinotia pinicola is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia plumbolineana

Epinotia plumbolineana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia potosicole

Epinotia potosicole is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2014 door Razowski & Becker.

                                               

Epinotia proximana

Epinotia proximana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Herrich-Schäffer.

                                               

Epinotia pullata

Epinotia pullata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Falkovich.

                                               

Epinotia pulsatillana

Epinotia pulsatillana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Dyar.

                                               

Epinotia purpuriciliana

Epinotia purpuriciliana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Epinotia pusillana

Epinotia pusillana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Peyerimhoff. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia radicana

Epinotia radicana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Epinotia rectiplicana

Epinotia rectiplicana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Epinotia removana

Epinotia removana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door McDunnough.

                                               

Epinotia rhododendrana

Epinotia rhododendrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Herrich-Schäffer.

                                               

Epinotia rubricana

Epinotia rubricana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Kunetzov.

                                               

Epinotia ruidosana

Epinotia ruidosana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia safidana

Epinotia safidana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Razowski.

                                               

Epinotia sagittana

Epinotia sagittana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door McDunnough.

                                               

Epinotia salicicolana

Epinotia salicicolana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia selenana

Epinotia selenana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Mabille. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epinotia seorsa

Epinotia seorsa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Heinrich.

                                               

Epinotia septemberana

Epinotia septemberana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia shikokuensis

Epinotia shikokuensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Kawabe.

                                               

Epinotia signiferana

Epinotia signiferana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia silvertoniensis

Epinotia silvertoniensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia sinuncus

Epinotia sinuncus is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2014 door Razowski & Becker.

                                               

Epinotia slovacica

Epinotia slovacica is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Patocka & Jaros. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia solicitana

Epinotia solicitana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Epinotia sotipena

Epinotia sotipena is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Brown.

                                               

Epinotia sperana

Epinotia sperana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door McDunnough.

                                               

Epinotia sticta

Epinotia sticta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2014 door Razowski & Becker.