ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 253
                                               

Eukiefferiella lobifera

Eukiefferiella lobifera is een muggensoort uit de familie van de dansmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Goetghebuer.

                                               

Eukiefferiella minor

Eukiefferiella minor is een muggensoort uit de familie van de dansmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Edwards.

                                               

Eukiefferiella mirabilis

Eukiefferiella mirabilis is een muggensoort uit de familie van de dansmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Serra-Tosio.

                                               

Eukiefferiella pseudomontana

Eukiefferiella pseudomontana is een muggensoort uit de familie van de dansmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Goetghebuer.

                                               

Eukiefferiella similis

Eukiefferiella similis is een muggensoort uit de familie van de dansmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Goetghebuer.

                                               

Eukiefferiella tirolensis

Eukiefferiella tirolensis is een muggensoort uit de familie van de dansmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Goetghebuer.

                                               

Eukiefferiella unicalcar

Eukiefferiella unicalcar is een muggensoort uit de familie van de dansmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Saether.

                                               

Eukoebelea australiensis

Eukoebelea australiensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.

                                               

Eukoebelea camerunensis

Eukoebelea camerunensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Mayr.

                                               

Eukoebelea cunia

Eukoebelea cunia is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Joseph.

                                               

Eukoebelea nota

Eukoebelea nota is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Baker.

                                               

Eukoebelea spinitarsus

Eukoebelea spinitarsus is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Mayr.

                                               

Eukoebelea sycomori

Eukoebelea sycomori is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Wiebes.

                                               

Eukoebelea tristis

Eukoebelea tristis is een vliesvleugelig insect uit de familie Torymidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Grandi.

                                               

Eukoenenia angusta

Eukoenenia angusta is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia angusta werd in 1901 beschreven door Hansen.

                                               

Eukoenenia ankaratrensis

Eukoenenia ankaratrensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia ankaratrensis werd in 1960 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia antanosa

Eukoenenia antanosa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia antanosa werd in 1950 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia austriaca

Eukoenenia austriaca is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia austriaca werd in 1926 beschreven door Hansen.

                                               

Eukoenenia bara

Eukoenenia bara is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia bara werd in 1950 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia berlesei

Eukoenenia berlesei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia berlesei werd in 1903 beschreven door Silvestri.

                                               

Eukoenenia bonadonai

Eukoenenia bonadonai is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia bonadonai werd in 1979 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia bouilloni

Eukoenenia bouilloni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia bouilloni werd in 1980 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia brignolii

Eukoenenia brignolii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia brignolii werd in 1979 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia brolemanni

Eukoenenia brolemanni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia brolemanni werd in 1926 beschreven door Hansen.

                                               

Eukoenenia chartoni

Eukoenenia chartoni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia chartoni werd in 1950 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia christiani

Eukoenenia christiani is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia christiani werd in 1988 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia condei

Eukoenenia condei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia condei werd in 1982 beschreven door Orghidan, Georgesco and Sârbu.

                                               

Eukoenenia corozalensis

Eukoenenia corozalensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia corozalensis werd in 2006 beschreven door Montaño and Francke.

                                               

Eukoenenia deceptrix

Eukoenenia deceptrix is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia deceptrix werd in 1960 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia deleta

Eukoenenia deleta is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia deleta werd in 1992 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia delphini

Eukoenenia delphini is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia delphini werd in 1950 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia depilata

Eukoenenia depilata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia depilata werd in 1960 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia draco

Eukoenenia draco is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia draco werd in 1906 beschreven door Peyerimhoff.

                                               

Eukoenenia florenciae

Eukoenenia florenciae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia florenciae werd in 1903 beschreven door Rucker.

                                               

Eukoenenia fossati

Eukoenenia fossati is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia fossati werd in 1960 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia gadorensis

Eukoenenia gadorensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia gadorensis werd in 2002 beschreven door Mayoral and Barranco.

                                               

Eukoenenia gasparoi

Eukoenenia gasparoi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia gasparoi werd in 1988 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia grafittii

Eukoenenia grafittii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia grafittii werd in 1994 beschreven door Condé and Heurtault.

                                               

Eukoenenia grassii

Eukoenenia grassii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia grassii werd in 1901 beschreven door Hansen.

                                               

Eukoenenia hanseni

Eukoenenia hanseni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia hanseni werd in 1913 beschreven door Silvestri.

                                               

Eukoenenia hesperia

Eukoenenia hesperia is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia hesperia werd in 1953 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia hispanica

Eukoenenia hispanica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia hispanica werd in 1908 beschreven door Peyerimhoff.

                                               

Eukoenenia improvisa

Eukoenenia improvisa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia improvisa werd in 1979 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia janetscheki

Eukoenenia janetscheki is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia janetscheki werd in 1993 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia juberthiei

Eukoenenia juberthiei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia juberthiei werd in 1974 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia kenyana

Eukoenenia kenyana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia kenyana werd in 1979 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia lauteli

Eukoenenia lauteli is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia lauteli werd in 1950 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia lawrencei

Eukoenenia lawrencei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia lawrencei werd in 1957 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia lienhardi

Eukoenenia lienhardi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia lienhardi werd in 1989 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia lyrifer

Eukoenenia lyrifer is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia lyrifer werd in 1992 beschreven door Condé.