ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 254
                                               

Eukoenenia madeirae

Eukoenenia madeirae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia madeirae werd in 1995 beschreven door Strinati and Condé.

                                               

Eukoenenia margaretae

Eukoenenia margaretae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia margaretae werd in 1982 beschreven door Orghidan, Georgesco and Sârbu.

                                               

Eukoenenia maroccana

Eukoenenia maroccana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia maroccana werd in 2007 beschreven door Barranco and Mayoral.

                                               

Eukoenenia maros

Eukoenenia maros is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia maros werd in 1992 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia meridiana

Eukoenenia meridiana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia meridiana werd in 1960 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia mirabilis

Eukoenenia mirabilis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia mirabilis werd in 1885 beschreven door Grassi and Calandruccio.

                                               

Eukoenenia naxos

Eukoenenia naxos is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia naxos werd in 1990 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia necessaria

Eukoenenia necessaria is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia necessaria werd in 1960 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia orghidani

Eukoenenia orghidani is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia orghidani werd in 1981 beschreven door Condé and Juberthie.

                                               

Eukoenenia patrizii

Eukoenenia patrizii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia patrizii werd in 1956 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia pauli

Eukoenenia pauli is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia pauli werd in 1979 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia paulinae

Eukoenenia paulinae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia paulinae werd in 1994 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia pretneri

Eukoenenia pretneri is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia pretneri werd in 1977 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia pyrenaella

Eukoenenia pyrenaella is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia pyrenaella werd in 1990 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia pyrenaica

Eukoenenia pyrenaica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia pyrenaica werd in 1926 beschreven door Hansen.

                                               

Eukoenenia remyi

Eukoenenia remyi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia remyi werd in 1974 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia roquetti

Eukoenenia roquetti is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia roquetti werd in 1935 beschreven door Cândido Firmino de Mello-Leitão and Arlé.

                                               

Eukoenenia sakalava

Eukoenenia sakalava is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia sakalava werd in 1950 beschreven door Rémy.

                                               

Eukoenenia siamensis

Eukoenenia siamensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia siamensis werd in 1901 beschreven door Hansen.

                                               

Eukoenenia singhi

Eukoenenia singhi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia singhi werd in 1989 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia spelaea

Eukoenenia spelaea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia spelaea werd in 1902 beschreven door Peyerimhoff.

                                               

Eukoenenia strinatii

Eukoenenia strinatii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia strinatii werd in 1977 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia subangusta

Eukoenenia subangusta is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia subangusta werd in 1903 beschreven door Silvestri.

                                               

Eukoenenia thais

Eukoenenia thais is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia thais werd in 1988 beschreven door Condé.

                                               

Eukoenenia trehai

Eukoenenia trehai is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Palpigradi. Het dier komt uit het geslacht Eukoenenia. Eukoenenia trehai werd in 1901 beschreven door Börner.

                                               

Eukrohnia

Eukrohnia is een geslacht in de taxonomische indeling van de pijlwormen. Het dier behoort tot de familie Eukrohniidae. Eukrohnia werd in 1909 beschreven door Ritter-Záhony.

                                               

Eukrohnia bathyantarctica

Eukrohnia bathyantarctica is een soort in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De worm is langwerpig en bedekt met een cuticula. Het lichaam bestaat uit een kop, een lijf een staart. Aan de zijkanten van de kop bevinden zich enkele haakvor ...

                                               

Eukrohnia bathypelagica

Eukrohnia bathypelagica is een soort in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De worm is langwerpig en bedekt met een cuticula. Het lichaam bestaat uit een kop, een lijf een staart. Aan de zijkanten van de kop bevinden zich enkele haakvormi ...

                                               

Eukrohnia calliops

Eukrohnia calliops is een soort in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De worm is langwerpig en bedekt met een cuticula. Het lichaam bestaat uit een kop, een lijf een staart. Aan de zijkanten van de kop bevinden zich enkele haakvormige st ...

                                               

Eukrohnia flaccicoeca

Eukrohnia flaccicoeca is een soort in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De worm is langwerpig en bedekt met een cuticula. Het lichaam bestaat uit een kop, een lijf een staart. Aan de zijkanten van de kop bevinden zich enkele haakvormige ...

                                               

Eukrohnia hamata

Eukrohnia hamata is een soort in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De worm is langwerpig en bedekt met een cuticula. Het lichaam bestaat uit een kop, een lijf een staart. Aan de zijkanten van de kop bevinden zich enkele haakvormige stek ...

                                               

Eukrohnia kitoui

Eukrohnia kitoui is een soort in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De worm is langwerpig en bedekt met een cuticula. Het lichaam bestaat uit een kop, een lijf een staart. Aan de zijkanten van de kop bevinden zich enkele haakvormige stek ...

                                               

Eukrohnia macroneura

Eukrohnia macroneura is een soort in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De worm is langwerpig en bedekt met een cuticula. Het lichaam bestaat uit een kop, een lijf een staart. Aan de zijkanten van de kop bevinden zich enkele haakvormige ...

                                               

Eukrohnia minuta

Eukrohnia minuta is een soort in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De worm is langwerpig en bedekt met een cuticula. Het lichaam bestaat uit een kop, een lijf een staart. Aan de zijkanten van de kop bevinden zich enkele haakvormige stek ...

                                               

Eukrohnia proboscidea

Eukrohnia proboscidea is een soort in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De worm is langwerpig en bedekt met een cuticula. Het lichaam bestaat uit een kop, een lijf een staart. Aan de zijkanten van de kop bevinden zich enkele haakvormige ...

                                               

Eukrohniidae

Eukrohniidae is een familie in de taxonomische indeling van de pijlwormen. De familie werd in 1965 beschreven door Tokioka en telt slechts 1 geslacht: Eukrohnia.

                                               

Eulabidogaster

Eulabidogaster is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Belanovsky.

                                               

Eulaceura manipuriensis

Eulaceura manipuriensis is een vlinder uit de familie van de Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Tytler.

                                               

Eulaceura osteria

Eulaceura osteria is een vlinder uit de familie van de Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door John Obadiah Westwood.

                                               

Eulachna dasyptera

Eulachna dasyptera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulachna droseropa

Eulachna droseropa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Turner.

                                               

Eulachnesia

Eulachnesia is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Bates.

                                               

Eulachnesia amoena

Eulachnesia amoena is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Galileo & Martins.

                                               

Eulachnesia cobaltina

Eulachnesia cobaltina is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Bates.

                                               

Eulachnesia humeralis

Eulachnesia humeralis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1801 door Fabricius.

                                               

Eulachnesia monnei

Eulachnesia monnei is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Martins & Galileo.

                                               

Eulachnesia smaragdina

Eulachnesia smaragdina is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Bates.

                                               

Eulachus carinatus

Eulachus carinatus is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Leconte.

                                               

Eulachus costatus

Eulachus costatus is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Erichson.

                                               

Eulachus granosa

Eulachus granosa is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Grouvelle.