ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 255
                                               

Eulachus semifuliginosus

Eulachus semifuliginosus is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Chevrolat.

                                               

Eulachus siccana

Eulachus siccana is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Pascoe.

                                               

Eulaema basicincta

Eulaema basicincta is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Moure.

                                               

Eulaema bennetti

Eulaema bennetti is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Moure.

                                               

Eulaema boliviensis

Eulaema boliviensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Friese.

                                               

Eulaema bombiformis

Eulaema bombiformis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Packard.

                                               

Eulaema bomboides

Eulaema bomboides is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Friese.

                                               

Eulaema chocoana

Eulaema chocoana is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Ospina-Torres & Sandino-Franco.

                                               

Eulaema cingulata

Eulaema cingulata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1804 door Fabricius.

                                               

Eulaema flavescens

Eulaema flavescens is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Eulaema leucopyga

Eulaema leucopyga is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Friese.

                                               

Eulaema luteola

Eulaema luteola is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Moure.

                                               

Eulaema meriana

Eulaema meriana is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1789 door Olivier.

                                               

Eulaema mocsaryi

Eulaema mocsaryi is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Eulaema napensis

Eulaema napensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Oliveira.

                                               

Eulaema nigrifacies

Eulaema nigrifacies is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Friese.

                                               

Eulaema nigrita

Eulaema nigrita is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eulaema parapolyzona

Eulaema parapolyzona is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Oliveira.

                                               

Eulaema peruviana

Eulaema peruviana is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Friese.

                                               

Eulaema polychroma

Eulaema polychroma is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Mocsáry.

                                               

Eulaema polyzona

Eulaema polyzona is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Mocsáry.

                                               

Eulaema pseudocingulata

Eulaema pseudocingulata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Oliveira.

                                               

Eulaema seabrai

Eulaema seabrai is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Moure.

                                               

Eulaema sororia

Eulaema sororia is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Dressler & Ospina-Torres.

                                               

Eulaema speciosa

Eulaema speciosa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Mocsáry.

                                               

Eulaema tenuifasciata

Eulaema tenuifasciata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Friese.

                                               

Eulaema terminata

Eulaema terminata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Smith.

                                               

Eulaira altura

Eulaira altura is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Ralph Vary Chamberlin & W ...

                                               

Eulaira arctoa

Eulaira arctoa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Herman Theodor Holm.

                                               

Eulaira chelata

Eulaira chelata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Ralph Vary Chamberlin & ...

                                               

Eulaira dela

Eulaira dela is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Ralph Vary Chamberlin & Wil ...

                                               

Eulaira delana

Eulaira delana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Ralph Vary Chamberlin & W ...

                                               

Eulaira hidalgoana

Eulaira hidalgoana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Willis J. Gertsch & M ...

                                               

Eulaira kaiba

Eulaira kaiba is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Ralph Vary Chamberlin.

                                               

Eulaira mana

Eulaira mana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Ralph Vary Chamberlin & Wil ...

                                               

Eulaira obscura

Eulaira obscura is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Ralph Vary Chamberlin & ...

                                               

Eulaira schediana

Eulaira schediana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Ralph Vary Chamberlin ...

                                               

Eulaira schediana nigrescens

Eulaira schediana nigrescens is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Ralph Vary ...

                                               

Eulaira simplex

Eulaira simplex is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Ralph Vary Chamberlin.

                                               

Eulaira suspecta

Eulaira suspecta is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Willis J. Gertsch & Mulaik.

                                               

Eulaira thumbia

Eulaira thumbia is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Ralph Vary Chamberlin & ...

                                               

Eulaira wioma

Eulaira wioma is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eulaira. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Ralph Vary Chamberlin.

                                               

Eulalia microphylloides

Eulalia microphylloides is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aa ...

                                               

Eulalia (Phyllotethys) kosswigi

Eulalia kosswigi is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangse ...

                                               

Eulalia (Sige) venustissima

Eulalia venustissima is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanha ...

                                               

Eulalia (Steggoa) parasubulifera

Eulalia parasubulifera is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aan ...

                                               

Eulalia anoculata

Eulalia anoculata is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangs ...

                                               

Eulalia artica

Eulalia artica is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsels ...

                                               

Eulalia austrophylliformis

Eulalia austrophylliformis is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde ...

                                               

Eulalia bilineata

Eulalia bilineata is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangs ...