ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 258
                                               

Eulechria argolina

Eulechria argolina is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Meyrick.

                                               

Eulechria argotoxa

Eulechria argotoxa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Meyrick.

                                               

Eulechria asthenospila

Eulechria asthenospila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria atmopis

Eulechria atmopis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Meyrick.

                                               

Eulechria atmospila

Eulechria atmospila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria atrisignis

Eulechria atrisignis is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Lower.

                                               

Eulechria autographa

Eulechria autographa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Meyrick.

                                               

Eulechria autophyla

Eulechria autophyla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Lower.

                                               

Eulechria autophylla

Eulechria autophylla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria axierasta

Eulechria axierasta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria baryptera

Eulechria baryptera is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Turner.

                                               

Eulechria basicapna

Eulechria basicapna is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria basipuncta

Eulechria basipuncta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria basisticha

Eulechria basisticha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eulechria basixantha

Eulechria basixantha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria bathrogramma

Eulechria bathrogramma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria bathrophaea

Eulechria bathrophaea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Turner.

                                               

Eulechria blosyrodes

Eulechria blosyrodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria botryospila

Eulechria botryospila is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria brachymita

Eulechria brachymita is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria brachystoma

Eulechria brachystoma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.

                                               

Eulechria brontomorpha

Eulechria brontomorpha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eulechria calamaea

Eulechria calamaea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eulechria callimeris

Eulechria callimeris is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria callisceptra

Eulechria callisceptra is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria calothropha

Eulechria calothropha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria camelaea

Eulechria camelaea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria candida

Eulechria candida is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Turner.

                                               

Eulechria canephora

Eulechria canephora is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Meyrick.

                                               

Eulechria capnonota

Eulechria capnonota is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria capnopleura

Eulechria capnopleura is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria carbasea

Eulechria carbasea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Turner.

                                               

Eulechria cataplasta

Eulechria cataplasta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria celata

Eulechria celata is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Meyrick.

                                               

Eulechria centridias

Eulechria centridias is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eulechria centroleuca

Eulechria centroleuca is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.

                                               

Eulechria centrotona

Eulechria centrotona is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.

                                               

Eulechria cephalanthes

Eulechria cephalanthes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria cephalochrysa

Eulechria cephalochrysa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Lower.

                                               

Eulechria ceratochroa

Eulechria ceratochroa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Lower.

                                               

Eulechria cerinata

Eulechria cerinata is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Eulechria chlorella

Eulechria chlorella is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Eulechria cholerodes

Eulechria cholerodes is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Meyrick.

                                               

Eulechria chorodoxa

Eulechria chorodoxa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eulechria chrysoloma

Eulechria chrysoloma is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Lower.

                                               

Eulechria chrysomochla

Eulechria chrysomochla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Turner.

                                               

Eulechria cirrhocephala

Eulechria cirrhocephala is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Turner.

                                               

Eulechria cirrhopepla

Eulechria cirrhopepla is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Eulechria clastosticha

Eulechria clastosticha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Turner.

                                               

Eulechria cnecocrossa

Eulechria cnecocrossa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Turner.