ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 259
                                               

Euglyphis planita

Euglyphis planita is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Schaus.

                                               

Euglyphis poasia

Euglyphis poasia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euglyphis pompilus

Euglyphis pompilus is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Dognin.

                                               

Euglyphis praedicabilis

Euglyphis praedicabilis is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis primola

Euglyphis primola is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schaus.

                                               

Euglyphis princeps

Euglyphis princeps is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis prodiga

Euglyphis prodiga is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis propinqua

Euglyphis propinqua is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Walker.

                                               

Euglyphis pseudamida

Euglyphis pseudamida is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis pumayaca

Euglyphis pumayaca is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis punctigera

Euglyphis punctigera is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Dognin.

                                               

Euglyphis punctulata

Euglyphis punctulata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis putrida

Euglyphis putrida is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis pygma

Euglyphis pygma is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Schaus.

                                               

Euglyphis quassa

Euglyphis quassa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Draudt.

                                               

Euglyphis quercifolia

Euglyphis quercifolia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis rages

Euglyphis rages is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Druce.

                                               

Euglyphis ragesina

Euglyphis ragesina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Drudt.

                                               

Euglyphis rapina

Euglyphis rapina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Dognin.

                                               

Euglyphis rearensis

Euglyphis rearensis is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis rectidivisa

Euglyphis rectidivisa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Dognin.

                                               

Euglyphis renesca

Euglyphis renesca is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis resarta

Euglyphis resarta is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis resina

Euglyphis resina is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Schaus.

                                               

Euglyphis retrita

Euglyphis retrita is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis reversa

Euglyphis reversa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis revincta

Euglyphis revincta is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis riphea

Euglyphis riphea is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Stoll.

                                               

Euglyphis rivulosa

Euglyphis rivulosa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door Drury.

                                               

Euglyphis roseimaculata

Euglyphis roseimaculata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis roseonigra

Euglyphis roseonigra is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Euglyphis roxana

Euglyphis roxana is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis rubresca

Euglyphis rubresca is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Bryk.

                                               

Euglyphis rubrica

Euglyphis rubrica is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Draudt.

                                               

Euglyphis rundala

Euglyphis rundala is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis salandria

Euglyphis salandria is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis salebrosa

Euglyphis salebrosa is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis scaptia

Euglyphis scaptia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euglyphis schadei

Euglyphis schadei is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Schaus.

                                               

Euglyphis scripturata

Euglyphis scripturata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euglyphis semifunebris

Euglyphis semifunebris is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Schaus.

                                               

Euglyphis semita

Euglyphis semita is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Euglyphis senucis

Euglyphis senucis is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Schaus.

                                               

Euglyphis serapion

Euglyphis serapion is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Schaus.

                                               

Euglyphis signifera

Euglyphis signifera is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Dognin.

                                               

Euglyphis sigurda

Euglyphis sigurda is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euglyphis simia

Euglyphis simia is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Dognin.

                                               

Euglyphis similavis

Euglyphis similavis is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Kaye.

                                               

Euglyphis simiola

Euglyphis simiola is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Draudt.

                                               

Euglyphis skaptiodes

Euglyphis skaptiodes is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Dognin.