ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 26
                                               

Epinotia subuculana

Epinotia subuculana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epinotia subviridis

Epinotia subviridis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Heinrich.

                                               

Epinotia tamaensis

Epinotia tamaensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Kawabe.

                                               

Epinotia terracoctana

Epinotia terracoctana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Epinotia thaiensis

Epinotia thaiensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Kawabe.

                                               

Epinotia tianshanensis

Epinotia tianshanensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Liu & Nasu.

                                               

Epinotia toshimai

Epinotia toshimai is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Kawabe.

                                               

Epinotia transmissana

Epinotia transmissana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Epinotia trimaculana

Epinotia trimaculana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1806 door Donovan.

                                               

Epinotia trossulana

Epinotia trossulana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Walsingham.

                                               

Epinotia tsugana

Epinotia tsugana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Freeman.

                                               

Epinotia ulmi

Epinotia ulmi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia ulmicola

Epinotia ulmicola is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia unica

Epinotia unica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia unisignana

Epinotia unisignana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Kuznetsov.

                                               

Epinotia vagana

Epinotia vagana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Epinotia vertumnana

Epinotia vertumnana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Zeller.

                                               

Epinotia walkerana

Epinotia walkerana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia xandana

Epinotia xandana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotia xyloryctoides

Epinotia xyloryctoides is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Diakonoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epinotia yoshiyasui

Epinotia yoshiyasui is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Kawabe.

                                               

Epinotia zandana

Epinotia zandana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kearfott.

                                               

Epinotodonta fumosa

Epinotodonta fumosa is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Matsumura.

                                               

Epinotodonta griseotincta

Epinotodonta griseotincta is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Kiriakoff.

                                               

Epione chalcospilata

Epione chalcospilata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epione emundata

Epione emundata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Christoph.

                                               

Epione exaridaria

Epione exaridaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Graeser.

                                               

Epione semenovi

Epione semenovi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Djakonov.

                                               

Epiophlebia sinensis

Epiophlebia sinensis is een libellensoort uit de familie van de Epiophlebiidae, onderorde Anisozygoptera. De soort is in 2010 ontdekt in China, en werd in 2011 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Jing-Ke Li et al.

                                               

Epiophlebia superstes

Epiophlebia superstes is een libellensoort uit de familie van de Epiophlebiidae, onderorde Anisozygoptera. Ze komt alleen voor in Japan, en werd in 1889 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Selys.

                                               

Epiorna abessynica

Epiorna abessynica is een vlinder uit de familie bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Koch. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiorna holoxanthina

Epiorna holoxanthina is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Mabille.

                                               

Epiorna ochreipennis

Epiorna ochreipennis is een vlinder uit de familie bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Butler. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiorna procrioides

Epiorna procrioides is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Butler.

                                               

Epipagis adipaloides

Epipagis adipaloides is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Grote & Robinson.

                                               

Epipagis alexalis

Epipagis alexalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schaus.

                                               

Epipagis bistigmalis

Epipagis bistigmalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Pryer.

                                               

Epipagis brunneoflavalis

Epipagis brunneoflavalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Epipagis calis

Epipagis calis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Druce.

                                               

Epipagis cistrosticalis

Epipagis cistrosticalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Epipagis citrinalis

Epipagis citrinalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Hampson.

                                               

Epipagis citronalis

Epipagis citronalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Epipagis costistictalis

Epipagis costistictalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson.

                                               

Epipagis dilecticolor

Epipagis dilecticolor is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dyar.

                                               

Epipagis diopalis

Epipagis diopalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Epipagis disparilis

Epipagis disparilis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dyar.

                                               

Epipagis distictalis

Epipagis distictalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Hampson.

                                               

Epipagis elealis

Epipagis elealis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Walker.

                                               

Epipagis elongalis

Epipagis elongalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Dognin.

                                               

Epipagis enderythralis

Epipagis enderythralis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Hampson.